Samsung 37ES6710

După cum bine știți majoritatea televizoarelor de pe piață sunt negre, probabil pentru că e cea mai elegantă alegere. Însă, există modele chiar și pe alb, iar unul dintre acelea e televizorul LED 3D Samsung 37ES6710. Bineînțeles, e un televizor cu multe dotări și e un Smart TV. Dacă nu știți ce este un Smart TV, trebuie să știți că acestea sunt cele mai funcționale televizoare de pe piață. Vin cu aplicații pentru navigare web, vizionat filme, poze etc. Deci puteți face o mulțime de lucruri care până acum le puteați face doar pe PC, laptop sau tableta. Dimensiunea sa e puțin neobișnuită, adică nu prea sunt multe model de 37 inci, dar e alegere bună pentru cei care nu se pot decide între unul de 32 inci și unul de 40 inci. Acest UE 37ES6710 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Samsung 32ES6710 2
Din lateral
Samsung 32ES6710 1
Din față

Specificaţii tehnice

E un model cu tehnologie LED care oferă avantaje, însă claritatea imaginii se datorează și tehnologiilor Wide Color Enhancer Plus și Clear Motion Rate 400. Diagonala sa de 37 inci înseamnă vreo 94 de cm, deci e o diagonală mare și TV-ul e numai bun pentru a fi pus într-o sufragerie. Iar pentru că are margini înguste și un logo mic, ai impresia că e și mai mare. Sunetul e și el bun în special când vine vorba de filme Blu-Ray (are DTS 2.0 + ieșire digitală). Poate fi folosit chiar și pentru a vă juca jocuri în mod 3D că doar are tehnologie de conversie 3D.

Samsung 37ES6710 e dotat cu tuner TV DVB-T/C/S2 și cu player multimedia integrat. Acel player poate fi folosit pentru a înregistra un meci, o emisiune sau chiar și un film. e o funcție utilă în caz că trebuie să plecați undeva, dar pentru acesta aveți nevoie de un hard sau o memorie USB. Alături de acesta are și funcția ConnectShare care vă permite să redați fișiere media de pe medii de stocare cu interfață USB.

La capitolul conectivitate are următoarele: Scart, trei HDMIuri, trei USBuri, LAN, Wireless, ieșire audio căști (3.5 mm) dar și altele. Probabil că-i știți caracteristicile speciale, de aceea voi enumera doar o parte din ele: Aplicații Samsung, browser web, social TV, mod jocuri etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un televizor 3D destul de funcțional și se datorează în mare parte faptului că e un Smart TV, diagonala sa e mare, vine pe alb cu picior argintiu și e subțire.

Minusuri: nu vine cu ochelari 3D.

Concluzie

Acest Samsung 37ES6710 e recomandarea mea pentru cei ce vor un televizor mare, cu un design care iasă în evidență și să beneficieze de diverse funcții. Alternative sunt suficiente, chiar din aceeași serie ES6710 cu diagonale de 32 inch, 40 inch etc.

Te-ar mai putea interesa