Samsung UE37ES6100, televizor LED Smart

Un televizor ca acest LED 3D Samsung UE37ES6100 e numai bun pentru cei ce vor un televizor într-un buget decent și care să fie dotat cu toate funcțiile tipice Smart TVurilor (mai puțin tehnologiile de interacțiune). Nu am ce să-i reproșez deoarece calitatea imaginii și a sunetului sunt foarte bune, în special dacă vizionați un film Blu-Ray în format 3D. Dar UE37ES6100 poate fi folosit și pentru: socializare prin Skype, navigare web, jocuri sau pentru redarea fișierelor media de pe un HDD sau memorie USB. Mai sunt și alte funcții interesante care vor fi de folos pentru cei care sunt în pas cu tehnologia. Dacă nu vă place piciorul, aveți posibilitatea montării sale pe un perete. Arată la fel ca și restul modelelor din seria ES6100 însă e de 94 cm. UE 37ES6100 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Tehnologia LED e la modă deoarece prezintă un număr mai mare de avantaje comparativ cu avantajele oferite de plasme. Caracteristicile ecranului său de 94 cm sunt următoarele: Mega Contrast, rezoluție 1080p, conversie 2D-3D, CMR 200 Hz etc. Claritatea sunetului e asigurată de tehnologii ca DTS 2.0, SRS TheaterSound HD, Full Range, Dolby Digital (Plus și Pulse) dar și de boxe le de 20 W fiecare.

Spre deosebire de alte televizoare, acesta are un player multimedia integrat care poate fi folosit pentru înregistrarea unui film, emisiuni sau meci de fotbal. Iar pentru că e de tip „Ready”, aveți nevoie de un HDD sau memorie USB. Tunerul DVB-C/T poate recepționa atât posturi digitale cât și HD. La capitolul conectivitate are: LAN, WLAN (deci ar fi ideal un router wireless), 4 HDMIuri, USBuri, mufă Scart, slot CI+ și altele. Consumul e foarte mic că doar e un LED – 60W, iar greautatea sa e de numai 10 kilograme. Acest Samsung 37ES6100 are o mulțime de caracteristici speciale, însă eu voi enumera doar câteva: Smart Hub, Social TV, aplicații Samsung, AllShare, Skype (aveți nevoie de un mouse și o cameră web cu interfață USB) etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți folosi smartphoneul ca telecomandă, are ochelari 3D incluși, Skype, internet wireless dacă aveți un router, browser web, Smart Hub, DTS 2.0 etc.

Minusuri: nu prea ai ce să-i reproșezi.

Concluzie

Acest TV Samsung 37ES6100 e un LED de dimensiuni decente și chiar dacă are un ecran de 37 inci, pare a fi mai mic deoarece e subțire iar marginile sale sunt înguste. Nu ar trebui să lipsească din sufrageria dumneavoastră în special dacă vă plac filmele și jocurile.

Te-ar mai putea interesa