Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 37D5500

Un televizor de tip Premium care are un design elegant este acest televizor LED Samsung 37D5500 care are o diagonală de 94 cm și cu multe tehnologii utile. Bineînțeles are o rezoluție Full HD din seria 5500 care vine cu motor HyperReal, Clear Motion Rate 100 și Wide Color Enhancer Plus. Mai are și alte tehnologii interesante dar eu voi enumera doar pe cele mai importante Anynet, ConnectShare Movie și AllShare. Pe partea de sunet are cinema SRS pentru ca vizionarea de filme să fie una unică. Să nu uităm de faptul că acesta se poate conecta la net pentru vizionarea de clipuri, știri și poze. Samsung 37D5500 are un preț bun Vezi prețul special de azi și cred că este unul acceptabil având în vedere că puteți conecta o grămadă de electronice la acesta prin HDMI și le puteți controla cu o singură telecomandă (a televizorului).

Poze

Per ansamblu

Din față

Specificații tehnice și caracteristici

Samsung 37D5500 este un televizor LED de 94 de cm dar nu este unul 3D. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W RMS fiecare, Dolby Digital Plus, sunet cinema SRS HD, Dolby Pulse și DTS 2.0 cu ieșire digitală. Ca capitolul video are o diagonală de 94 cm, mega contrast, calitate și rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, aspect imagine 16 pe 9. Ca și caracteristici superioare are Motor HyperReal și Clear Motion Rate 100. Pe partea de tuner, recepție și transmisie are DVB-T/C MPEG4. Vine cu player integrat și cu slot CI, D-SUB, port HDMI, SCART, intrare PC, mufă RJ-45 pentru internet, două USB-uri 2.0,ieșire audio digitală, intrare component, intrare video composite și mufă 3.5 mm pentru sistem audio.

Samsung 37D5500 are o greutate de circa 12,5 kilograme și un consum de 90 de W. Alte caracteristici ar fi: Channel List USB-Clone, oprire automată, AllShare, 1 Tuner PIP, echilibrare automată a volumului, EPG, programare alarmă, Eco-senzor disponibil, Anynet+, căutare automată de canale, mod jocuri, teletext ș.a.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Samsung 37D5500 are multe tehnologii și funcții utile pentru a vă ușura utilizarea sa și pentru a obține o calitate superioară a imaginilor, design elegant, este oferit de un producător precum Samsung, este un model nou și foarte performant.

Ca minusuri: este destul de scump dar să nu se înțeleagă că nu-și merită banii.

Concluzie

Acest televizor LED Samsung 37D5500 de 94 de cm se adresează celor care doresc un televizor modern în living sau o altă cameră de dimensiuni mari pentru vizionarea de filme Full HD.

{ 8 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Stie cineva sigur daca se pot vedea filme de pe stick pe acest TV si daca isi ia singur subtitrarile ? Pare un televizor exceptional si as vrea sa-l cumpar, dar vreau neaparat sa stiu daca se pot vedea filme de stick, Mersi!

 • Naşul

  Se pot vedea filme de pe hard sau stick (are Connect Share Movie), iar formatele de subtitrări suportate sunt:
  – MPEG-4 time-based text : „.ttxt”
  – SAMI : „.smi”
  – SubRip : „.srt”
  – SubViewer : „.sub”
  – Micro DVD : „.sub” ou „.txt”

 • Mersi mult de informatie! Sarbatori fericite!

 • Supertras

  Stie sa redea MKV ?

 • Scorpyo

  În manualul de utilizare apare că poate reda MKV (la formate video acceptate).

 • ady

  Am cumparat de curand un TV SAMSUNG37D5500.Folosesc un HDD extern Maxell de 500Gb,pe care am copiat fime in format HD.Ruleaza impecabil,dar nu vede nici un fel de subtitrare,cu toate ca pe film titlul filmului este afisata sigla sub.RO.Este vreo regula,fiindca in meniul tv.-ului nu gasesc nimic legat dfe subtitrare.
  Ce trebuie sa fac ca sa vada subtitrarile?

 • Cip85ro

  din cate stiu subtitrarea trebuie sa aiba acelasi nume ca si filmul

 • Anton Alexandru

  Eu si eu un Samsung37D5500 si ma uit la filme direct de pe pc folosind ALLSHARE .. merg impecabil.(Legat de subtitrari trebuie sa fie numele identic cu cel al fisierului video si sa nu fie foarte lung).

Lasă un comentariu