Samsung 37D550

Acest televizor LCD Samsung 37D550 de 94 centimetri vine ca o alternativă la Samsung 32D550. Are un preț bun Vezi prețul special de azi → şi îl recomandă diagonala mare de 94 cm, funcţia AllShare, prezenţa HDMI-urilor, player-ul multimedia integrat, că este un televizor cu Internet şi funcţia Anynet+.

Poze

Din față
Acasă

Specificații tehnice şi caracteristici

Samsung 37D550 este un televizor LCD de 94 de centimetri, adică 37 de inci, cu imagine de calitate Full HD, contrast dinamic de tip ridicat, un aspect al imaginii de 16 pe 9, rezoluţie de 1920 pe 1080, Clear Motion Rate 50 (imagini fără lag), Motor HyperReal şi Wide Color Enhancer. Pe partea audio are o ieşire de sunet de 2 x 10W cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi Dolby Pulse, Dolby Digital Plus, DTS 2 şi SRS Theater Sound. Acest TV are integrat şi un media player care va reda orice fişier media care este prezent pe un dispozitiv cu USB prin intermediul funcţiei Connect Share Movie.

De asemenea tunerul digital DVB C şi T de tip MPEG4 va fi şi el destul de util deoarece nu mai trebuie să cumpăraţi un receptor pentru 37D550.
Pe partea de conectori acest 37D550 stă destul de bine deoarece are tot ce îţi trebuie: intrare video composite, intrare audio PC (mufă de tip mini), 4 HDMI-uri, Slot CI, D-Sub, SCART, LAN (conexiune reţea RJ45), USB-uri, ieşire audio digitală, intrare PC, mini jack etc. Nu trebuie uitat nici de faptul că este un televizor wireless ready. Ca nişte caracteristici speciale ale lui 37D550 trebuie menţionate suportul 1080p (redarea fidelă a filmelor Blu-ray), Connect Share Movie (redarea formatelor media de pe dispozitivelor conectate la USB), AllShare (redarea formatelor media de pe laptop, telefon etc prin wireless prin tehnologia DLNA) şi Anynet+ (presupune ca toate dispozitivelor conectate prin HDMI să fie controlate printr-o singură telecomandă).

Păreri pro şi contra

Pro: Samsung 37D550 este un Internet TV cu DLNA (funcţia AllShare), are media player integrat, suportă funcţia Anynet+, diagonala este un destul de mare, are Clear Motion Rate 50 şi e cu suport Full HD.
Contra: nu este LED. Dar, nu e aşa mare diferenţă între LED şi LCD deoarece televizoare cu ecrane LED consumă doar mai puţin curent.

Concluzie

Televizorul LCD Samsung 37D550 este unul dintre cele mai noi TV-uri de la Samsung şi îl recomandă caractersticile, designul şi preţul modic. Faptul că prin intermediul acestuia beneficiezi de divertisment wireless te-ar face cel mai mult să-l achiziţionezi şi după aceea vin imaginile realiste datorate rezoluţiei mari şi Clear Motion Rate 50 care însemnă că imaginile de pe 37D550 nu vor fi afişate cu întârzieri sau în reluare.

Un comentariu la „Samsung 37D550”

  1. Cei care vor un televizor cu ecran mare sigur il vor aprecia cum l-am apreciat si eu. Singurul lucru care m-a deranjat a fost faptul ca nu are ecran LED, dar cred ca pot trai si fara LED.

Lasă un comentariu