Samsung 37D5000

Acest televizor LED Samsung 37D5000 este o alternativă cu o diagonală mai mare (de 94 centimetri) la Samsung 32D5000. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine cu un cadou (bănuiesc că această ofertă este limitată) în valoare de 59 de lei, adică cu un prelungitor Bachmann cu 6 prize, protecție pentru copii, întrerupător și cablu cu o lungime de 1,5 metri. Îl recomand eu și caracteristicile acestuia cum ar fi diagonala mare, faptul că este cu ecran LED, suportă rezoluție Full HD, este un Internet TV, are AllShare prin DLNA, Anynet și imagine cursivă de 100 hreți.

Poze

Per ansamblu
Din față

Specificații tehnice și caracteristici

Samsung 37D5000 este un TV cu tehnologie LED, dar nu și 3D. Pe partea audio are o ieșire de sunet pe două difuzoare fiecare de 10W cu caracteristici superioare cum sunt DTS, SRS cinematic HD, Dolby Pulse și Dolby Digital Plus. Pe partea video are o diagonală de 37 de centimetri, adică de 94 de țoli (aproape un metru) și calitatea imaginii este una Full HD. Contrastul dinamic este unul de tip mega contrast. Aspectul imaginii lui 37D5000 este 16 pe 9 și rezoluția este Full HD, adică 1920 pe 1080 pixeli. Caracteristicile superioare ale imaginii sunt motorul Hyper Real, wide color enhancer și clear motion rate 100.

Are integrat un tuner digital de tip T și C, mai exact DVB-T și DVB-C MPEG4. Cu ajutorul acestui tuner integrat nu mai aveți nevoie de unele receptoare.
Pe lângă tunerul digital integrat mai are și un player multimedia tot integrat și acesta poate reda de pe USB majoritatea formatelor video sau multimedia. S-ar putea să fie probleme cu unele formate mkv sau unele formate fantomă ori codate de codecuri fantomă. Ca și conectori are conexiuni rețea wireless LAN (Samsung 37D5000 e un televizor Wireless Ready) și LAN, HDMI (are HDMI 1.4 adică patru HDMI-uri), CI, intrare RF, D-Sub, Scart, USB, mini jack etc.

Caracteristici speciale ale lui Samsung 37D5000 ar fi Anynet+ (presupune posibilitatea controlării cu o singură telecomandă a mai multor aparate conectate la HDMI), un tuner imagine în imagine, teletext, căutarea automată de programe TV, modul joc, AllShare prin DLNA (afișarea clipurilor pe TV de pe telefon sau alt dispozitiv mobil fără a fi nevoie de vreun fir), EPG etc.

Minusuri și plusuri

Plusuri: este un TV care are în el tot ce ți-ai dori de la un TV de ultimă generație, adică Internet, LED, wireless, imagine cursivă etc.
Minusuri nu ar fi… poate prețul în opinia unora, dar mie mi-a lăsat o impresie bună acest TV și cred că-și merită prețul de circa 2499 lei.

Concluzii

Televizorul LED Samsung 37D5000 este ideal dacă căutați un TV pentru gaming pe console sau pentru vizionarea filmelor Blu-ray. Pot fi vizionate și canale TV în formate HD, dar eu l-aș folosi să văd filme. 😉

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 37D5000”

Comentariile sunt închise.