Samsung 32N5302, televizor FHD de 80cm

Dacă sunteţi interesaţi de un televizor care să fie smart şi să aibă o diagonală de 80 centimetri atunci modelul Samsung 32N5302 ar fi numai bun. Sistemul de operare prezent pe acest aparat e Tizen, iar din această cauză avem browser şi diverse aplicaţi de streaming… printre altele. Aplicaţiile nu vor avea lag pentru că aparatul e dotat cu un procesor quad core, adică cel mai puternic de pe piaţă.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine. De asemena poate fi montat pe perete deoarece suportă standard Vesa. NU vă va fi prea greu să-l montaţi pe un perete deoarece are o greutate de 3,8kg fără stand. Din poză nu se poate vedea, dar vorbim despre un televizor cu o ramă subţire (această caracteristică poartă numele de Slim Edge Mold).


Păreri pro şi contra

Samsung 32N5302 e un model din 2018, dar asta nu înseamnă că nu e la nivelul unui televizor din 2019. Imaginea e una de foarte bună calitate, iar acest lucru se datorează faptului că are rezoluţie 1920×1080 pixeli, tehnologii de îmbunătăţire a calităţii imaginii şi un panel excelent.
Tunerul digital e unul DVB C/T2 şi va fi util pentru vizionarea de posturi TV la calitate HD (digitală). În ţara noastră e mai folosită partea DVB-C decât cea T.
Fiind un aparat mai mic nu are chiar aşa de multe porturi, însă se laudă cu porturi precum 2x HDMI, 1x USB, LAN, wireless integrat şi altele.
Din păcate are doar o intrare de antenă, însă acest lucru nu e un dezavantaj major întrucât puteţi urmări divertisment de pe Internet prin Youtube sau Netflix.

Modelul acesta se adresează persoanelor cu un buget restrâns ori care vor un TV de calitate cu o diagonală nu prea mare… medie. În urmă cu câţiva ani televizoarele de 80-81 centimetri erau foarte populare, dar tendinţa a fost înspre creşterea diagonalei. Acest lucru nu e prea bine pentru consumul energetic şi pentru ochi… în cazul în care aveţi o cameră mică.

Lasă un comentariu