Samsung 32N4002, televizor HD cu Connect Share Movie

Televizorul LED de 80 cm de jos se numește Samsung 32N4002 și dispune de o tehnologie care îmbunătățește imaginea – Wide Color Enhancer. Veți beneficia de o imagine cu culori vii și rezoluția e una potrivită pentru o diagonală modestă – HD. E foarte important să alegeți filme sau posturi TV la calitate HD pentru a evidenția mai bine anumite caracteristici ale televizorului. Nu oferă acel software Smart pentru că prețul e destul de mic și poate că nici nu l-ați fi folosit pentru că aveți un smartphone la îndemână.

Designul e unul foarte reușit și se vede din lateral că e vorba de o serie cu carcasă subțire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizoarele Non Smart sunt destul de puține pentru că nu sunt atât de populare, majoritatea utilizatorilor vor să acceseze diverse servicii sau chiar să navigheze pe web. Totuși, nu e ca și cum ați naviga pe telefon ori pe laptop.

De aceea, un televizor cât mai simplu și accesibil poate reprezenta o alegere inteligentă. Conectivitatea e foarte bună și recomand cablul HDMI pentru a vă folosi de difuzoarele televizorului. Nu sunt cele mai puternice, dar trebuie luat în calcul și că nu e unul cu diagonală de peste 100 cm. Imaginea acestuia e una bună și se vede după indicatorul de calitate a imaginii – PQI 200, iar toate tehnologiile de imagine oferite sunt: Hyper Real Picture Engine, Wide Color Enhancer.

Funcționalitatea e excelentă la acesta: funcție oprire automată, subtitrări, mod Jocuri, EPG, căutare automată canale, Teletext și ConnectShare.

Păreri pro și contra

Arată bine așezat pe mobilier și nu trebuie să vă gândiți să-l montați neapărat pe perete, pentru că acele două picioare nu sunt înalte. Sonorizare e acceptabilă dacă nu veți sta departe de ele și se poate îmbunătăți conectând un soundbar. Îl recomand și ca monitor datorită specificațiilor și aveți chiar și un mod special pentru jocuri, ca la monitoare. Playerul integrat suportă multă formate media (cele mai populare) și chiar subtitrări în cazul în care nu înțelegeți limba filmului.

Samsung 32N4002 poate fi transformat pe viitor într-un televizor Smart dacă conectați un media player Smart, iar gama de media playere e destul de largă.

Te-ar mai putea interesa