Samsung 32M5502, modelul M5502 de 80cm cu soft smart

Samsung 32M5502 este un televizor din 2017 seria 5 adresat celora interesați de o soluție ieftină cu ecran mare, soft smart și porturi de rețea. Poate fi poziționat într-o cameră de zi sau pe o terasă (dacă vreți să îl luați pentru un bar), iar pe ecranul lui poate fi afișat conținut din multiple surse.

Modelul M5502 e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un TV smart disponibil în mai multe dimensiuni cum ar fi 43, 49 și 55 inci, pe lângă cea de 32 inci. Din imaginea alăturată puteți vedea că televizorul e unul cu suport în formă de X.

Samsung 32M5502

Avantaje

Costul de achiziție nu e unul mare, făcându-l accesibil oricui interesat de un televizor Smart ieftin. În ziua de azi aproape nimeni nu-și mai ia televizor fără soft smart.
Imaginea e una de calitate având PQI 600, rezoluție FHD și tuner HD care te va ajuta să vezi posturi TV la calitate maximă.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, acest model având LAN și wireless.
Vine cu cele mai utile porturi. Pe lângă cele menționate mai sus sunt disponibile 3 HDMI-uri și două USB-uri. De asemenea aceste porturi (la cele HDMI mă refer) pot fi utilizate pentru transformarea televizorului în monitor.
Pentru a elibera din spațiul din cameră acest model poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport TV 100×100.
Hardware-ul e unul ok, fiind vorba despre procesor quad core care poate reda orice fluent. Acest fel de procesoare cu patru nuclee sunt prezente și în televizoarele 4K.
Vine la pachet cu o telecomandă Smart Remote neagră care nu diferă foarte mult de una premium prezentă la televizoarele QLED.
UE32M5502AKXXH e un televizor destinat locuitorilor din Comunitatea Europeană, iar unele lucruri pot fi ușor diferite față de modele pentru Stalele Unite (UN).

Concluzie

Dacă aveți un buget restrâns pentru achiziția unui televizor nou atunci vă recomand modelul 32M5502. Nu e mai prejos cu nimic față de televizoare mai scumpe, doar că rezoluția e doar FHD. Ceva cu rezoluție 4K ar fi acest 40MU6402 care e din seria 6.
Pe partea de fiabilitate acest model e unul care se descurcă excelent deoarece se știe că televizoarele Samsung sunt foarte sigure în utilizare.

Te-ar mai putea interesa