Samsung 32M5002, televizor FullHD gama 2017

Televizorul LED Samsung 32M5002 e unul dintre cele mai noi apariții de la acest brand și vine cu un PQI de 200. Acesta e un fel de rating oferit de producător pentru acel model și se ține cont de rezoluție, refresh și tipul ecranului. Deci cu cât e mai mare acel indicator, cu atât experiența utilizatorului va fi mai bună. Veți observa că televizoarele curbate au un indicator și mai bun. Designul acestui televizor e prezente și la generația precedentă și nu cred că deranjează pe cineva deoarece arată destul de bine.

Acel stativ îi oferă o stabilitate destul de bună și nu văd de ce ați vrea să puneți televizorul pe perete, că și așa ocupă puțin spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consider că are un sistemul audio destul de performant deoarece oferă un sunet clar și puternic. Dacă nu sunteți mulțumiți, eu v-aș recomanda un soundbar care poate fi pus în fața televizorului pentru a economisi spațiu. Poate fi folosit ca televizor datorită conectorului HDMI, diverselor moduri și caracteristicilor tehnice bune.

Televizoarele plate FullHD nu mai sunt așa de scumpe pentru că există variante 4K curbate sau doar 4K. Calitatea imaginii e dată și de tehnologiile incorporate care pot fi mai multe sau mai puține (în funcție de serie).

Conectivitatea e foarte bună la toate televizoarele noi și nu mai aveți ce să- reproșați la acest capitol. Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt: Digital Clean View, căutare automată de canale, stingere automată, subtitrări, ConnectShare și teletext. Puteți viziona filme în multe formate video doar că nu poate suporta orice format, de aceea există și funcția de monitor.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine, poate reda conținut media de pe un stick USB și chiar să recunoască subtitrări. Chiar dacă nu e un Smart TV, are caracteristici tehnice și dotări foarte bune. (Dacă vreți ceva cu diagonală de 40 inci atunci vă recomand acest model care are circa 100 centimetri.)

Samsung 32M5002 e cea mai mică variantă a acestei serii iar dacă nu vă place, puteți alege varianta de 100 cm. Bineînțeles, un televizor mai mare costă mai mult, dar pentru că face parte din aceeași serie, caracteristicile tehnice sunt cam aceleași.

Te-ar mai putea interesa