Samsung 32H6400, TV Smart 3D UE32H6400 de 80 cm

Televizorul LED Samsung 32H6400 e unul inteligent adică cu caracteristici speciale Smart și nu numai. Acesta are un stand interesant dar nu cu mult mai diferit față de cel al altor serii. Îmi place mai mult acesta deoarece culoarea argintie de la suport se potrivește destul de bine cu suprafețele negre de la ramă. Dimensiunile disponibile sunt multe, ier cel mai mare e de 75 inci. Deci nu sunt multe serii care oferă televizoare de dimensiuni așa de diferite. Diferențele de preț sunt justificate de diagonala televizorului, dar nu sunt chiar așa de mari.

Prețul său nu e mare, dar dacă aveți un buget mai mare trebuie să știți că seria aceasta oferă soluții pentru bugetului fiecăruia (după cum am zis anterior, sunt modele de maxim 75 de inci). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Pe partea de tehnologii are: conversie 2D-3D, iluminare LED, sistem audio Down Firing + Full Range, DTS, 400 Hz etc. Acestea fiind o parte din caracteristicile sale de imagine și sunet ale acestui model și sunt cam cele mai importante. Deci mai sunt și alte caracteristici tehnice iar rata de refresh la acesta e perfectă.

Are un tuner TV care recepționează posturi TV la calitate HD, player multimedia integrat, destule porturi. Puteți conecta mai multe la acesta deoarece are 3 USBuri dar și 4 HDMIuri. Lista de caracteristici speciale e lungă deoarece nu e vorba de o serie Smart oarecare, de aceea nu ar avea rost să vă fac o listă cu ele. Totuși unele sunt destul de utile: browser web, Anynet+, Allshare, wireless, Quad Core, Smart Hub, aplicații și altele. Acestea diferă de la un brand la altul, poate că și denumirile la unele diferă.

Plusuri: sunt toate acele caracteristici Smart, redare USB, navigare pe web, tehnologia 3D, designul și performanțele.
Minusuri: nu prea are.

Samsung 32H6400 nu e singurul televizor inteligent cu tehnologie 3D și caracteristici Smart. Veți găsi modele interesante și de la alți producători, deci dacă nu sunteți fan al acestui brand, nu sunteți nevoiți să alegeți acest model. Totuși Samsung a fost primul la capitolul lansări dar și ceilalți producători au venit cu câteva modele interesante. O prezentare utilă o puteți vedea mai jos:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 32H6400, TV Smart 3D UE32H6400 de 80 cm”

  1. E televizorul perfect si spun asta dupa doua saptamani de butonare. Are tot ce ai vrea de la un astfel de televizor plus multe altele. Nu doar ca arata foarte bine, ci vine cu diverse tehnologii care fac imaginea foarte clara.

Comentariile sunt închise.