Samsung 32H6200, TV LED UE32H6200

Samsung 32H6200 e un televizor care se adresează persoanelor cu un buget normal, dar care sunt în căutarea unui Smart TV capabil. Vine ca o alternativă cu ecran de 80 centimetri la 40H6200. Are integrate o mulțime de facilități cum ar fi suportul 3D, softul Smart și browser-ul web.
Cred că ar fi un televizor perfect pentru cineva care vrea să fie în pas cu moda, iar dacă îți plac jocurile pe consolă atunci acest aparat poate fi utilizat și pentru așa ceva.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă aveți nevoie de facilitatea Skype atunci v-aș recomanda să luați o cameră compatibilă cum e VG-STC4000. (Aici poți vedea dacă e disponibilă camera.)
Dacă te interesează cum arată atunci de mai jos poți să-ți faci mai bine o impresie despre acest lucru.

Televizorul
Televizorul

Caracteristicile care impresionează la acest model sunt aspectul, claritatea imaginii, procesorul rapid, suportul pentru rețele sociale, playerul intern foarte bun și portul wireless integrat. Deci, dacă generațiile anterioare erau Wireless Ready, acest model are portul wi-fi integrat. Poate la generațiile viitoare o să vedem și camere video integrate (știu că unele modele pe la 20000 lei au așa ceva).

Lucrurile care o să le apreciezi la acest televizor sunt în primul rând aspectul, urmat de performanță și utilitate. Vine doar cu facilități utile, iar totul o să fie foarte cursiv deoarece vine cu un procesor quad core foarte capabil. Normal că suportă diferite servicii online, iar datorită browser-ului nu o să aveți dificultăți când vine vorba despre despre navigat pe Facebook… într-o pauză publicitară.

Concluzia mea legată de acest televizor e că e unul foarte bun în cazul în care nu ai prea mulți bani, dar vrei un Smart TV care să afișeze fără pierderi de detalii chiar și filme Blu-ray. Dacă vreți să vă faceți și mai bine o părere despre ce poate acest model atunci vă recomand clipul de mai jos. E un clip bun, chiar dacă nu-i în românește ori engleză.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 32H6200, TV LED UE32H6200”

  1. Acest model e numai bun pentru o persoana cu un buget pana in 30 milioane ca si mine. Eu l-am luat din strainatate pentru ca acolo a aparatu mai repede. Numai plusuri are, iar ca minus (singurul) e ca nu are Android. Dar oricum are niste meniuri foarte avansate si daca nu ai grija te cam pierzi in ele.

Comentariile sunt închise.