Samsung 32H5030, televizor LED UE32H5030 de 80 cm

Televizor LED Samsung 32H5030 e cunoscut și sub numele de UE32H5030, iar din nume reiese că are o diagonală de 32 de inci (80 cm). Există și un model ceva mai mare și care nu e la fel de ieftin ca și acesta, dar diferența de preț nu e chiar așa de mare. Designul e destul de reușit pentru un așa televizor și dă impresia că e un televizor modern. Nu e un televizor Smart deci nu are prea multe dotări, caracteristici tehnice superioare ori tehnologii avansate. Poate fi pus pe un perete dacă nu aveți loc în cameră pentru el și e nevoie doar de un kit de montare VESA corespunzător. Un astfel de kit e destul de accesibil și util în sensul că vă ajută să câștiga spațiu.

Acesta e ieftin cam pentru oricine și nu prea văd motive pentru a nu-l achiziționa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul UE40H5030
Televizorul UE32H5030

Tehnologia LED e una destul de mare – 80 cm, iar imaginea e conformă – 1080p. Pe partea de sunet are sistem audio de tip Down Firing + Full Range, difuzoare de 10 W fiecare și DTS. Mai sunt și altele dar probabil le știți deja de la modelul de 101 de inci. La capitolul imagine are aspect 16 pe 9, contrast Mega DCR, Wide Color Enhancer, mod film, 100Hz și mod natural.

Există și televizoare cu imagine HD ready, dar eu prefer cele cu imagine mai detaliată deoarece oferă avantaje atunci când vizionați filme. Ca și porturi are: două HDMIuri, port USB, component, Scart și altele. Pe partea de caracteristici speciale are: timer, subtitrări, redare USB, EPG, mod jocuri, teletext, căutare automată canale TV etc.

Plusuri: oferă redare media USB, refresh de 100 Hz, design plăcut, suportă subtitrări, ecran FullHD și preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 32H5030 nu e un televizor scump deoarece e vorba de un model clasic. Puteți alege un media player extern dacă nu vă place cel integrat (pentru că nu suportă prea multe formate media). Alegerea e a vostră și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută, dacă nu aveți pretenții mari dar nici nu puteți avea în acest preț. Dacă vă doriți imagine 3D și funcții Smart, atunci trebuie să aveți un buget de circa 2000 lei (pentru aceeași diagonală).

Te-ar mai putea interesa