Samsung 32H5000, TV LED UE32H5000

Samsung 32H5000 e un nou televizor din seria H a anului 2014, iar atuurile acestui model ar fi prețul nu prea mare, aspectul plăcut și mulțimea de dotări. Din păcate nu e un televizor Smart, dar multă lume nici nu vrea așa ceva. Normal că are tuner digital de tip DVB-C care e un tuner special pentru a vedea posturi TV în format HD.

Modelul acest vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vreți un soft mai inteligent atunci puteți opta pentru un media player cu Android care îl găsiți aici. În cazul în care sunteți interesați de cum arată atunci din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest model.

TV-ul
TV-ul

Modelul acesta e unul care are un ecran de 32 inci (80-81 centimetri) cu rezoluție Full HD și tunere digitale care facilitează vizionarea canalelor HD (dacă aveți abonament). Dacă nu aveți prea mult loc în cameră atunci îl puteți monta pe un suport, lucru care nu o să fie prea dificil deoarece are o greutate de numai 14 kilograme.
Legat de playerul multimedia trebuie spus că e vorba despre un ConnectShare Movie, adică poate reda filme de pe memorii USB și harduri.

Lucrurile pozitive ale acestui model sunt costul foarte mic de achiziție, aspectul și că vine cu funcționalități esențiale la pachet. Printre aceste funcționalități se numără playerul integrat și tunerele.
Lucrurile negative sunt lipsa porturile de rețea și softul smart.

În rest, acest televizor ar fi unul foarte bun pentru cineva fără pretenții legate de Internet, dar care vrea să se bucure de un film la calitate maximă. Am citit pe câteva site-uri cum că acest televizor ar avea protecție împotriva căderilor de tensiune (atunci când se ia curentul și vine dintr-o dată cu o intensitate mai puternică), însă nu știu dacă e așa. Oricum, când se întrerupe curentul ori e furtună ar fi bine să-l scoateți din priză. O altă soluție ar fi să vă cumpărați un prelungitor cu protecție și așa mergeți la sigur.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 32H5000, TV LED UE32H5000”

  1. Ar fi interesant de vazut daca chiar vine cu protectie, insa nu cred ca e asa deoarece au si ei anumite interese si niciodata nu vor face televizoare care sa tina mai mult de 5 ani ori o viata ca atunci ar da faliment.

  2. M-am bazat si eu pe chestia cu tensiunea si m-am ars. Mai bine pui un releu sau siguranta de supratensiune decat sa ajungi cu el in service sau bani prapaditi aiurea.

Comentariile sunt închise.