Samsung 32H4510, TV Smart LED UE32H4510 de 80 cm

Televizorul LED Samsung 32H4510 e unul de 80 cm și face parte din seria Smart H4510. Din numele său se poate observa că are un finisaj pe alb, dar dacă vreți pe negru alegeți seria H4500. Prețurile sunt aceleași chiar dacă diferă culorile, deoarece caracteristicile tehnice sunt aceleași. Îmi place culoarea aceasta într-o sufragerie bine iluminată iar pentru o diagonală de 80 cm e bine să aveți și o cameră spațioasă ori puteți să-l montați pe perete. Suportul său are o formă interesantă și un suport similar puteți să-l găsiți și la alte serii. E un Smart TV al anului 2014, dar nu aduce multe îmbunătățiri (mai mult pe partea software).

Îmi place că tehnologie wireless a devenit standard și nu mai e nevoie de adaptoare wireless speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Nu are tehnologie de conversie 2D-3D care nu o veți găsi la oricare alt televizor. E dotat cu un sistem audio de tip Down Firing + Full Range, difuzoare de 10W, DTS etc. Cele mai importante caracteristici de imagine sunt rezoluția HD și rata de refresh de 100Hz. E dotat cu un player multimedia integrat cu interfață USB iar dacă vreți să redați diverse formate media, e nevoie de un player extern.

Ca și porturi are: trei HDMIuri, 2 USBuri, wireless, LAN, Smart Hub, browser web, Skype Ready (nevoie de cameră web), AllShare etc. Multe dintre caracteristicile sale speciale se datorează faptului că e un televizor inteligent. În general, Smart TVurile au mai multe porturi și e nevoie de ele deoarece puteți conecta mai multe în același timp deoarece are Anynet+ (control ușor cu o singură telecomandă).

Plusuri: designul pe alb (margini înguste, suport argintiu în formă ovală, subțire, margini puțin transparente), calitatea imaginii și a sunetului, navigare web, magazin online, aplicații, WiFi, redare USB etc.
Minusuri: nu prea are.

După cum am zis mai sus, Samsung 32H4510 e un televizor bun dar există alternative din alte serii care pot arăta la fel ca și acesta. Dacă nu vă place culoarea, există și cel pe negru care e la fel de bun. Pentru un plus de calitate audio, puteți opta pentru un sistem audio home cinema.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 32H4510, TV Smart LED UE32H4510 de 80 cm”

Comentariile sunt închise.