Samsung 32H4500, televizor Smart LED de 80 cm

Televizorul Samsung 32H4500 e unul Smart cu tehnologie LED și aceasta pare să fie cea mai utilizată tehnologie, plasmele sunt tot mai rare. Chiar dacă acesta e pe negru, există o variantă și pe alb cu aceleași specificații. Bineînțeles, nici prețul nu diferă chiar dacă culoarea e diferită (e vorba de seria H4510). Momentan, există doar modelul de 32 de inci dar cred că e satisfăcător ca și dimensiuni și imagine, plus că vi-l puteți permite cu ușurință. Având în vedere că nu e un televizor obișnuit, nici nu vă puteți aștepta să fie nici prea ieftin. Performanțele și numărul de dotări ține și de serie, pentru acest brand cu cât e mai mare acea valoare cu atâta seria e mai performantă.

Acea regulă e valabilă și la alți producători doar că denumirea seriilor e diferită, dar dimensiunea ecranului e reiese întotdeauna din nume. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de sunet are un sistem audio bun care e prezent la mai toate televizoarele noi de la Samsung – Down Firing + Full Range. O rezoluție mai mare era necesară dacă aveți o consolă sau vreți conținut 1080p. Caracteristicile de imagine sunt bune dar refreshul putea fi mai bun, dar e bine că e de 100 Hz.

Televizorul poate fi conectat wireless sau cu cablu de rețea la internet. Ca și porturi, observ că are mai multe HDMIuri decât alte modele și e nevoie de cel puțin 2 USBuri. Majoritatea caracteristicilor speciale sunt datorate faptului că e un Smart TV: Smart Hub, aplicații, magazine online, browser web, SKype (e nevoie de o cameră și o tastatură), Allshare etc.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, designul elegant, există o alternativă pe alb, poate reda conținut media de pe web/cablu HDMI (player extern)/mediu de stocare extern cu USB.
Minusuri: nu are imagine 1080p.

Samsung 32H4500 e o alegere bună pentru voi și dacă aveți un buget mai mare, e bine să alegeți un Smart TV similar cu acesta deoarece veți putea naviga pe web, socializa, viziona filme online sau să citiți diverse. Deci sunt destul de multe lucruri care le puteți face în speical dacă nu aveți o tabletă la îndemână.

Lasă un comentariu