Samsung 32H4000, tV LED HD UE32H4000 80 cm

Samsung 32H4000 e cel mai mare televizor din seria H4000 și deci ar putea fi perfect pentru camera voastră. Din numele său reiese atât diagonala cât și seria, dar din păcate nu e cel mai performant model. Are o imagine HD însă există seria H5000 care puțin mai mult și oferă o rezoluție superioară. Dacă nu obișnuiți să vizionați filme ori să vă jucați jocuri de pe consolă cu un televizor, nu e nevoie să dați bani în plus. Dacă vreți ceva nou, cu design elegant, refresh de 100 Hz și redare USB, acesta poate fi acel model. După cum am zis anterior, nu sunteți nevoiți să luați neapărat acesta dar prețurile sunt justificate, adică un televizor cu dotări mai bune e și mai scump.

Prețurile sunt destul de bune pentru televizoarele până în 80 cm, iar ca oricare alt gadget nou și acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Face parte din noua generație care e puțin mai bună decât cea precedentă dar nu cu mult. Arată diferit față de cele vechi dar și denumirea e diferită, astfel că nu vor exista confuzii. Îmi place că are o rată de refresh de 100 Hz și nu vă recomand una mai mică. Există televizoare și cu 1000 Hz dar acea sunt cele mai scumpe modele de pe piață.

Pe partea de audio are un sistem audio decent, difuzoare de 10 W fiecare și tehnologii audio care sporesc claritatea. Nu le voi enumera deoarece le veți găsi și la alte televizoare din această serie sau la alte serii similare. După cum am mai precizat, acesta are o imagine 768p, adică HD.

E bine că are HDMI deoarece majoritatea laptopurilor, desktopurilor și media playerelor au această ieșire video. Mai bine zis, are 2 astfel de intrări deci puteți conecta două gadgeturi în același timp. Acest TV oferă diverse moduri în funcție de ce faceți.

Plusuri: are un aspect modern, subtitrare, redare media, claritate 100 Hz prin USB și altele.
Minusuri: nu are.

Samsung 32H4000 e destul de ieftin dar nu la fel de ieftin ca și televizoarele care au fost lansate anul trecut. Eu vă recomand modele noi deoarece au tehnologii mai bune, arată mai bine și caracteristicile speciale sunt mai multe.

Te-ar mai putea interesa