Samsung 32F6800, Smart TV 3D de 80 cm

Samsung 32F6800 e un televizor LED din seria F6800 care e una Smart și care se numește și UE32F6800. Deci e o serie ceva mai scumpă de aceea nu veți găsi modele mai mici ci doar mai mari. Deci alternative pot fi cele cu ecran mai mare sau cele din seriile inferioare. Nu cred că are rost să dați bani în plus pentru o serie mai scumpă. Designul său e unul nou și nu poate fi găsit la alte modele. Chiar dacă are un suport neobișnuit (cele două piciorușe), arată foarte bine în special că marginile sunt înguste și chiar transparente. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Puteți să-l montați pe un perete dacă nu vă convine acel suport sau nu aveți loc pe măsuța din sufragerie, iar un suport TV ok ar fi Hama 84426, 23-42 inci, max. 50 Kg. Cred că aceasta e singura serie care oferă un astfel de design.

Din față
Din față
Marginile
Marginile

Specificații tehnice

Tehnologia LED e cea mai la modă tehnologie de imagine de la ora actuală și care pare să înlocuiască Plasma. Spun asta deoarece pe lângă tehnologia LED are și următoarele: CMR 400, HyperReal Engine, Wide Color Enhancer Plus etc. Acestea îmbunătățesc imaginea (o fac mai realistă) și nu trebuie neglijată nici calitatea audio care e excelentă. Astfel nu mai e nevoie de un sistem audio 2.1, dar unul 5.1 de genul Samsung HT-E455 cu siguranță va îmbunătății calitatea audio și experiența cinematografică.

Deci puteți transforma livingul într-un mini-cinema în special că oferă tehnologie de conversie a imaginii 2D-3D. Nu-i lipsește nici un fel de port, oferă chiar și tehnologie WiFi Direct care elimină necesitatea unui adaptor wireless. Caracteristicile sale speiclae pot fi întâlnite și la alte televizoare inteligente: Smart Hub, interacțiune vocală/prin mișcare mâinii, Connect Share Movie, puteți folosite telefonul ca telecomandă,  senzor inteligent și altele. Deci oferă multe dotări interesante dar dacă nu le folosiți, ar trebui să vă îndreptați atenția spre un televizor 3D simplu.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu multe accesorii incluse, WiFi Direct, tehnologii de interacțiune, claritate 400 Hz, multe USBuri, redare media prin USB etc.

Minusuri: destul de scump pentru un televizor de 80 cm, deci putea să aibă un preț mai mic.

Concluzie

Acest Samsung 32F6800 e o alegere bună dacă nu sunteți interesați de diagonala televizorului ci doar de funcționalitatea sa și calitatea imaginii. Cu toate acestea îl recomand deoarece oferă cele mai noi tehnologii și funcții de pe piață într-un design slim și elegant.

Te-ar mai putea interesa