Samsung 32F6400, TV 3D LED UE32F6400

Actualizare 13.01.2014: la un magazin primești 20% înapoi sub formă de Card Cadou (azi e ultima zi de valabilitate a ofertei), iar la alt magazin ai 100 lei reducere.

Articolul din 5.04.2013:
Televizorul LED Samsung 32F6400 e un Smart TV cu tehnologie 3D din seria F6400. E una dintre cele mai bune serii lansate anul acesta și care oferă modele în diverse dimensiuni. În clipul de la final e prezentat modelul de 46 inci care arată identic cu acesta. Acest model e cunoscut și sub numele de UE32F6400, deci e vorba de același model. Chiar dacă nu oferă o diagonală generoasă în acest buget, oferă o funcționalitate pe măsură și un design elegant. Un design similar poate fi întâlnit și la modelele care sunt deja pe piața din România și care au fost lansate anul trecut. Se potrivește perfect într-o încăpere mare sau o sufragerie. Îmi place că are multe accesorii incluse, dar nu și multe perechi de ochelari. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În poza de jos se pot observa care ar fi acele accesorii, dar pentru a-l folosi în familie, vă recomand încă vreo 2-3 perechi de ochelari (sunt incluse 2 perechi de ochelari 3D activi).

Accesoriile furnizate
Accesoriile furnizate
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Diagonala ecranului e una de 80 cm care corespunde celor 32 inci. Puteți viziona filme 3D fără ca acesta să fie în format 3D, deoarece are tehnologie de conversie a imaginii. Astfel puteți avea un mic cinema la voi acasă având în vedere că și sonorizare e puternică și clară. Puteți viziona filme Blu-Ray deoarece are DTS și 200 Hz, dar și să jucați jocuri de pe PC sau consolă.

Lista de porturi e lungă de aceea nu cred că are rost să vi le enumăr deoarece majoritatea sunt cele cunoscute. Caracteristicile speciale sunt următoarele: aplicații, Social, browser web, interacțiune vocală, ceas cu timer, PIP, AllShare etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, multe caracteristici speciale (Wi-FI Direct, Smart HUB, navigare web, PIP etc.), 200 Hz, sonorizare excelentă, interacțiune vocală și vine cu multe accesorii interesante.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Samsung 32F6400 e o alegere inteligentă pentru cei care nu au o tabletă pentru navigare web deoarece folosesc des televizorul pentru a urmări emisiuni, știri sau meciuri, iar un Smart TV e ideal pentru a accesa internetul. Nu aveți nevoie de accesorii suplimentare pentru a folosi browserul web. Dacă nu vă place suportul său, puteți să-l montați pe perete și astfel nu mai e nevoie nici de o măsură pentru acesta.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung 32F6400, TV 3D LED UE32F6400”

  1. As vrea sa stiu cum se decurca TV-ul acesta cu streaming-ul, ai incercat pe vplay.ro? de exemplu, te poti uita direct de pe net la un serial fara sa ai probleme cu memoria?

  2. in primul rand acest produs e prea scump deoarece nu face ce zice ca ar trebui sa faca.din momentul cand ii dai drumu trebuie sa astepti cca 20 de sec ptr a putea intra in meniu sau ptr a putea schimba canalul sau sa umbli la sonor,apoi pe nepusa masa cand vizionezi un prg tv iti apare ca si cum ai accesat un site din cele care sant salvate,gen you tube sau seenow.de cateva ori tv-ul a pornit singur…si mai pot continua.multi isi iau acest tv ptr a fi in top cu vecinii si tehnologia dar nu folosesc decat 20% din functiile lui,concluzia snobism nativ romanilor.e un tv slabut facut special ptr noi europenii de est,meniul nu e cel complex ca unul care-l cumperi din italia sau germania…daca mai vreti detalii ma puteti contacta pe id-ul de YM rayalbertoo

Comentariile sunt închise.