Samsung 32F6100, televizor 3D de 80 cm

Samsung 32F6100 e un televizor LED de 32 inci din seria F6100 și mai e cunoscut și sub numele de UE32F6100. Nu e vorba de o serie Smart și de una obișnuită cu tehnologie 3D de aceea și mica diferență de preț. Având în vedere că nu e o serie Smart, putea fi mai accesibilă și în special că diagonala e una de 32 inci. Se adresează celor care vor calitate audio și video, dar nu țin neapărat la preț sau diagonală. Alternative la acesta sunt destule modele chiar de la același producător, iar modele de 80 cm veți găsi la prețuri mai atractive însă fără 3D. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Sper că vă puteți face o idee din pozele de jos. Se observă că arată similar cu o serie ce a fost lansată anul trecut și care s-ar putea să mai fie pe piață. Însă finisajele sunt mai bune la acesta.

Așa arată
Așa arată
Marginile
Marginile

Specificații tehnice

Pe partea de sunet oferă cele mai bune caracteristici: difuzoare de 10 W fiecare, sunet 3D, DTS, ajustare automată volum etc. Ecranul de 80 cm e unul FullHD și e normal să fie așa la un așa televizor. Conversia imaginii e importantă deoarece puteți viziona filme 3D chiar dacă sunt în format 2D. Deasemenea calitatea imaginii e impresionantă având în vedere tehnologiile.

Playerul multimedia integrat e unul funcțional având în vedere că e însoțit de funcția Connect Share Movie și suport pentru subtitrări. Puteți viziona filme 1080p 3D chiar dacă e vorba de un player integrat. Conectorii acestui TV sunt următorii: USB 2.0, HDMIuri, Scart, port căști etc. Apreciez că are 2 HDMI-uri având în vedere că nu are alte intrări video, astfel puteți conecta două dispozitive la acesta. Portul USB vă permite să redați fișiere media de pe memorii USB și hard disk. Alte caracteristici care totuși merită menționate sunt: ceas+timer, mod jocuri, mod sport, PIP, senzor eco, EPG etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o claritate superioară – 200 Hz, suportă subtitrări (în caz că folosiți playerul incorporat), destule porturi și sonorizare excelentă.

Minusuri: preț cam mare pentru o diagonală de 80 cm.

Concluzie

Acest Samsung 32F6100 e recomandare mea pentru cei ce vor un model nou care oferă o imagine de calitate. Cu siguranță se va mai ieftini că doar a apărut recent pe piața din România. Alternative pot fi chiar și modelele lansate anul trecut.

Lasă un comentariu