≡ Meniu

Samsung 32F5700, TV Smart de 80 cm

Samsung 32F5700 e un nou televizor de la Samsung care a fost lansat în 2013 și vine cu toate facilitățile care le poate avea un televizor premium, mai puțin capabilitatea 3D. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un televizor a cărui diagonală e de 80-81 centimetri, are soft smart, ecran LED, tunere digitale și porturi de ultimă generație (s-ar părea că nu are VGA – cunoscut și ca D-Sub, dar nu prea o să aveți nevoie de așa ceva deoarece televizorul are HDMI, iar majoritatea dispozitivelor au și le acest conector). Poate ecranul de 32 inci ți se pare prea mic, iar dacă e așa cazul atunci îți recomand modelele 39f5700 și 42f5700.

Aspect

Aspectul e unul plăcut, per ansamblu, însă mie nu îmi place piciorul în formă de X. Dacă nici ție nu-ți place atunci ai o soluție – să montezi televizorul pe un suport Hama 12026, 23″- 50″. În spate sunt poziționate porturile printre care se numără cele de rețea (are inclusiv port Wi Fi așa încât să nu mai aveți nevoie de adaptor wireless).

Televizorul

Televizorul

Caracteristici tehnice

32F5700 e un model al cărui ecran e de circa 80 centimetri, iar rezoluție e maximă, adică de 1920 pe 1080 pixeli. Din această cauză filmele la calitate Full HD se vor vedea fără pierderi de detalii.
Pe partea de tunere digitale are tunere DVB C și T care vă vor fi de folos la vizionarea posturilor HD. Are chiar și slot CI pentru carduri așa încât să nu vă mai trebuiască un decodor de la firma de cablu, dar asta depinde în general și de firma de cablu.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; playerul incorporat e unul foarte capabil în a reda diferite formate media, inclusiv pe cele cu sunet DTS; greutatea e de circa 6 kilograme, iar fără stand cred că e cu un kilogram mai puțin; beneficiază de o garanție de 2 ani.
Contra: nu are suport 3D.

Concluzie

Dacă ești pasionat de tehnologie și vrei să fi la curent cu ce se întâmplă pe Internet, dar și în jurul tău atunci un TV ca acesta te va ajuta să te informezi de pe Internet în pauzele publicitare. Normal că poate fi folosit și pentru a viziona filme de pe harduri externe, dar și la jocuri. Nu aș spune că e un televizor special pentru jocuri, dar cu siguranță poate fi utilizat și în acest scop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu