Samsung 32F5500, Smart TV accesibil

Samsung 32F5500 e un televizor din noua gamă de televizoare LED a anului 2013 de la Samsung și se remarcă printr-un design foarte reușit, ecran Full HD de 80 centimetri și caracteristica Smart TV. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » primim un televizor care conexiune wireless incorporată (deci nu avem nevoie de un adaptor wireless) cu care putem naviga pe Internet în pauzele publicitare deoarece are browser web.
E un TV bun pentru cei care vor să vadă filme sau canale TV în format digital deoarece dispune de specificațiile tehnice necesare acestor sarcini.

Aspect

Ecranul acestui UE32F5500 e unul de 32 inci, iar din această cauză cred că un suport Hama 83768, 10″- 37″ ar fi mai mult decât bun. Cu ajutorul acestui suport puteți scăpa de acel picior deoarece mi e nu-mi prea place cum arată.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Imaginea modelului de față e una deosebit de bună precum a tuturor modelelor din seria F5500. Și sunetul e destul de calitativ, însă eu aș recomanda un sistem home cinema gen Samsung HW-E551 pentru un sunet și mai calitativ. Playerul integrat e unul deosebit de bun deoarece poate reda mai multe tipuri de formate video, iar sunetul e cu suport DTS.

Păreri pro şi contra

Pro: are o mulțime de porturi utile cum ar fi USB și HDMI; are tunere digitale; are picture in picture; vine cu un browser similar celui de pe calculator cu care o să puteți vedea diferite site-uri pe care le frecventați; raportul dintre preț și calitate e mai mult decât bun; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult dacă doriți; fiind un televizor inteligent o să puteți instala diferite aplicații, lucru care depinde și de versiunea de firmware.
Contra: nu are WiDi (alternativă fără fir la HDMI).

Concluzie

Dacă vrei să vezi filme la calitate maximă atunci un model precum acest 32F5500 ar fi recomandarea mea. Din câte am văzut, s-a renunțat la portul VGA (cunoscut și ca D-Sub), iar din această cauză puteți conecta un laptop/desktop PC doar prin portul HDMI. Mai multe detalii vizuale referitoare la acest model puteți vedea din preview-ul de alături în care e prezentată noua gamă a lui 2013.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 32F5500, Smart TV accesibil”

  1. Urmeaza sa-l cumpar saptamana viitoare si sper sa revin cu un review complet. L-am vazut la cineva care a apucat sa si-l ia si mi-a placut. Imaginea e la fel de calitativa precum la generatiile anterioare, insa e mult mai ieftin decat televizoarele smart de anul trecut.

Comentariile sunt închise.