≡ Meniu

Samsung 32F5500, Smart TV accesibil

Samsung 32F5500 e un televizor din noua gamă de televizoare LED a anului 2013 de la Samsung și se remarcă printr-un design foarte reușit, ecran Full HD de 80 centimetri și caracteristica Smart TV. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi primim un televizor care conexiune wireless incorporată (deci nu avem nevoie de un adaptor wireless) cu care putem naviga pe Internet în pauzele publicitare deoarece are browser web.
E un TV bun pentru cei care vor să vadă filme sau canale TV în format digital deoarece dispune de specificațiile tehnice necesare acestor sarcini.

Aspect

Ecranul acestui UE32F5500 e unul de 32 inci, iar din această cauză cred că un suport Hama 83768, 10″- 37″ ar fi mai mult decât bun. Cu ajutorul acestui suport puteți scăpa de acel picior deoarece mi e nu-mi prea place cum arată.

Televizorul

Televizorul

Caracteristici tehnice

Imaginea modelului de față e una deosebit de bună precum a tuturor modelelor din seria F5500. Și sunetul e destul de calitativ, însă eu aș recomanda un sistem home cinema gen Samsung HW-E551 pentru un sunet și mai calitativ. Playerul integrat e unul deosebit de bun deoarece poate reda mai multe tipuri de formate video, iar sunetul e cu suport DTS.

Păreri pro şi contra

Pro: are o mulțime de porturi utile cum ar fi USB și HDMI; are tunere digitale; are picture in picture; vine cu un browser similar celui de pe calculator cu care o să puteți vedea diferite site-uri pe care le frecventați; raportul dintre preț și calitate e mai mult decât bun; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult dacă doriți; fiind un televizor inteligent o să puteți instala diferite aplicații, lucru care depinde și de versiunea de firmware.
Contra: nu are WiDi (alternativă fără fir la HDMI).

Concluzie

Dacă vrei să vezi filme la calitate maximă atunci un model precum acest 32F5500 ar fi recomandarea mea. Din câte am văzut, s-a renunțat la portul VGA (cunoscut și ca D-Sub), iar din această cauză puteți conecta un laptop/desktop PC doar prin portul HDMI. Mai multe detalii vizuale referitoare la acest model puteți vedea din preview-ul de alături în care e prezentată noua gamă a lui 2013.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mihai

    Urmeaza sa-l cumpar saptamana viitoare si sper sa revin cu un review complet. L-am vazut la cineva care a apucat sa si-l ia si mi-a placut. Imaginea e la fel de calitativa precum la generatiile anterioare, insa e mult mai ieftin decat televizoarele smart de anul trecut.

  • ionica

    Buna
    Am probleme cu acest model UE325500AW
    Pt.mai multe info.astept email,sau un nr.de contact

Lasă un comentariu