Samsung 32F5300, TV LED Smart

Update 6.06.2014: Televizorul e disponibil la două magazine (aici și aici) la prețuri ok.

Update 16.01.2013: În momentul de față acest televizor e la ofertă pentru că are o reducere de 400 lei, având un preț de 1499 lei.

Articolul din 5.04.2013:
Samsung 32F5300 e un nou televizor de la Samsung care beneficiază de caracteristica Smart TV, lucru care presupune că ceea ce puteți face pe o tabletă o să puteți face și pe acest televizor… mai puțin să-i dați comenzi touch. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor cu suport pentru aplicații, browser web și conexiuni de rețea.

Aspect

Din imaginea alăturată se poate vedea cum se prezintă acest UE32F5300, mai exact că are un picior deloc urât cum era în cazul lui Samsung 32F5500. Iar, dacă nu vă place nici acest picior atunci puteți scăpa de el montând TV-ul pe un perete cu ajutorul suportului Hama 83767, 10″- 32″.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Pe partea de specificații tehnice stă foarte bine deoarece are un ecran mare de 32 inci (80-81 centimetri), rezoluție Full HD, tunere digitale și o sumedenie de caracteristici utile. Mulțumită rezoluției 1080p o să poți vedea pe el filme Blu-ray, dar asta în cazul în care ai un player de genul Samsung BD-ES5000. Sunetul e și el bun deoarece aparatul are două difuzoare de 10W fiecare, dar dacă vreți să savurați un film la calitate maximă atunci v-aș recomanda un home cinema de genul Samsung HT-E455. O caracteristică interesantă care în urmă cu an buni de zile o aveau doar televizoarele de 100 de milioane e picture in picture, pe scurt PIP, iar acest model normal că o are.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul deosebit de bun; garanția e de minim 2 ani, putând fi mărită la mai mult… dacă vă permite bugetul; are cele mai noi conexiuni de pe piață cum ar fi HDMI și USB (la VGA/D-Sub am văzut că au renunțat… nici nu prea avea sens); are suport pentru o varietate de fișiere și filme cu sunet DTS, aici mă refer în special la player.
Contra: nu e 3D.

Concluzie

Pe piață sunt foarte multe televizoare care s-ar putea să-ți placă, dar alegând un model din seria F5300 faci o alegere înțeleaptă deoarece e un model lansat de curând care e „dopat” cu o sumedenie de caracteristici, iar prețul nu e deloc mare. Aspectul nu trebuie nici el neglijat, iar din clipul de alături puteți vedea mai bine întreaga gamă a celor de la Samsung.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 32F5300, TV LED Smart”

  1. E un televizor de vis si o spun dupa ce l-am testat timp de o ora. In urma cu ceva ani nici nu visam la asa tehnologie incorporata in televizoare.

  2. Contrast slab
    Culori OK
    Gestiunea miscarii – sub nivelu’ marii, nici nu se poate compara cu un CRT sau o plasma

Comentariile sunt închise.