Samsung 32F4510, Smart TV alb de 80 cm

Televizorul LED Samsung 32F4510, numit și UE32F4510, e un Smart TV de dimensiuni mici și se poate observa că are un suport similar seriei F8000. Seria F8000 e cea mai performantă serie de până acum și care bineînțeles nu pentru buzunarul oricui. Aș fi preferat la un așa preț și tehnologie de conversie 2D-3D. Având în vedere că a apărut recent, se va mai ieftini pe parcurs. Oricum își merită prețul deoarece are o claritate de 100 Hz și Smart Hub. Nu trebuie neglijate funcțiile speciale și tehnologie Wi-Fi Direct. Cu noile televizoare se renunța la wireless ready, astfel că nu mai e nevoie de adaptor wireless. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată la fel ca și 32F4500 doar că acela e pe negru. Având în vedere că prețul și caracteristicile sunt aceleași, poate fi considerat o alternativă la acesta.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Ecranul de 80 cm e unul LED are o rezoluție bună chiar dacă nu e una FullHD. Spun asta deoarece e una HD și care mi se pare ok deoarece nu toată lumea vizionează filme sau seriale la o așa rezoluție. Atât calitatea audio cât și cea video sunt excelente deoarece e vorba de: 2 difuzoare de 10 W fiecare, DTS, Down Firing + Full Range, CMR 100 Hz etc.

Playerul multimedia integrat poate reda filme datorită funcției Connect Share Movie, dar și muzică ori poze. Toate televizoare noi au această funcție și e foarte utilă deoarece nu toți aveți un media player sau un laptop. Porturile acestui model sunt: două USuri 2.0, ieșire audio, LAN, HDMIuri etc. Sunt mult mai multe dar nu are rost să vi le enumăr pe toate ci doar pe cele mai uzuale. De aceea nu voi face o listă cu toate caracteristicile sale speciale, ci doar una mai scurtă cu cele mai importante: browser web, Smart Hub, WiFi Direct, Allshare, PIP, și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: CMR de 100 Hz, vizionare filme prin USB, Smart Hub, DTS, WiFi Direst, puteți folosi telefonul ca telecomandă și arată foarte bine.

Minusuri: nu are tehnologie 3D.

Concluzie

Acest Samsung 32F4510 îl recomand chiar dacă e destul de scump deoarece dimensiunea ecranului nu e la fel de importantă ca și claritatea. Bineînțeles, e și un Smart TV cu care puteți accesa web-ul sau folosi diverse aplicații.

Te-ar mai putea interesa