Samsung 32F4500, un Smart TV de 80 cm

Televizor LED Samsung 32F4500 (numit și UE32F4500) e un Smart TV de 80 cm care a apărut recent și vă puteți da și voi seama doar privindu-l (are un design nou). La prima vedere observ noul suport care e elegant datorită formei și culorii sale. Deasemenea se observă că are o formă neobișnuită (rotunjită și se poate observa în poza de jos). E un Smart TV deoarece vine cu software corespunzător, adică cu Smart Hub. Smart Hub e un pachet complet de aplicații prin intermediul căruia puteți accesa diverse servicii web, siteuri ori naviga pe web. Spre deosebire de modelele anterioare are tehnologie WiFi Direct, deci nu e mai nevoie de un adaptor sau cablu de rețea pentru transferul datelor 32F4500 are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă ai un buget mai mare atunci poți lua un home cinema Samsung HT-E455.

Poze

Toate modelele din această serie arată la fel, dar sunt și câteva serii mai performant cu un suport identic.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Tehnologia LED e cea mai bună tehnologia de iluminare pentru ecrane, motiv pentru care e des întâlnită la majoritatea gadgeturilor noi. Oferă o imagine clară și naturală, însă sunt importante și tehnologiile cu care vine. E vorba de Clear Motion Rate 100, Wide Color Enhancer Plus, mod film, Digital Noise Filter și HyperReal Engine. Pe partea de sunet are: două difuzoare de 10W, DTS, ajustare volum și Dolby Digital Plus.

Playerul multimedia incorporat e unul care poate reda filme datorită funcției Connect Share Movie, dar nu vă oprește nimeni să vizionați filme prin intermediul porturilor HDMI sau de pe web. Ca și porturi oferă: trei HDMIuri, composite, două USBuri 2.0, ieșire audio, slot CI+, LAN etc. Dacă vreți să vedeți filme Blu-ray atunci ar fi bun un player Samsung BD-E5500.

Alte caracteristici care merită menționate sunt: browser web, aplicații sociale, Smart Hub, înregistrare video personală, mod jocuri, mod sport, PIP, Allshare, WiFi Direct, suportă smartphone ca telecomandă și multe altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran generos cu imagine clară, Dual Core, puteți folosi smartphone ca telecomandă, Wi-Fi Direct, redare filme de pe memorie USB, browser web, arată bine, aplicații etc.

Minusuri: nu are ecran FullHD.

Concluzie

Acest Samsung 32F4500 e recomandarea mea din această serie și care pare a fi o alegere bună, însă dacă nu aveți un buget mare, alegeți un model lansat de anul trecut ori așteptați ca acesta să se mai ieftinească.

Te-ar mai putea interesa