Samsung 32ES6800

Un televizor foarte bun care vine la un preț special e acest televizor LED 3D Samsung 32ES6800 și printre principalele caracteristici care-l recomandă se numără capabilitatea de a afișa filme 3D, caracteristica Smart TV, porturile de rețea și playerul integrat capabil. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu mi se pare deloc mare având în vedere că suportă conversie 2D în 3D.

Poze

Așa arată televizorul UE32ES6800 și se poate vedea că ecranul e unul mare. O să fie perfect pentru vizionarea posturilor digitale deoarece are tuner DVB C, iar filmele la calitate Blu ray se vor putea vedea excelent deoarece are rezoluție 1920 pe 1080 pixeli. Se poate vedea că arată precum restul televizoarelor din seria 6800 din care face parte și 40ES6800.

Așa arată
Pe perete

Specificaţii tehnice

UE 32ES6800 are un ecran de 32 de inci care e de 81 de centimetri și ecranul său nu consumă mult curent deoarece e realizat cu tehnologie LED. Greutatea televizorului nu e nici ea prea mare fiind de undeva la 8 kilograme și de aceea eu zic că două persoane nu vor avea probleme în a monta televizorul acolo unde doriți. Normal că nu doar imaginea e de foarte bună calitate, ci și sunetul deoarece are suport dts 2, iar cu un sistem audio dedicat filmele se vor auzi la calitate maximă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; fiabilitatea sa e una bună deoarece garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3-4 ani… plus că periodic apar actualizări la soft; are wi-fi direct, adică are adaptor wireless incorporat; vine cu browser web care e unul foarte bun și vă va ajuta să verificați profilul de facebook în timp ce vizionai un film; normal că vine și cu multe porturi printre care se numără și HDMI-ul, dar și USB-ul care vă va ajuta să vizionați filme de pe harduri sau memorii USB.
Contra: nimic, dar nu știu dacă piciorul acela în formă de x e pe gustul dvs.

Concluzie

Dacă vrei un TV bun atunci ți-l recomand pe acesta, iar dacă vrei ceva cu un ecran mai mare atunci UE 40ES6800 ar fi o variantă mai bună, dar costă cu vreo 1000 lei mai mult. Pentru a vă face o impresie despre cum arată acest model, respectiv seria, vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa

9 comentarii la „Samsung 32ES6800”

  1. Salutare.Unde este diferenta intre acest tv si 32es6100.Vreau sa comand unu si nu stiu care din cele doua este mai ok.Vine black briday 😛

  2. marea diferenta e ca >= es6800, tv este echipat cu procesor dual cuore, de unde => noua configuratie hardware superioara fata de 6100!

  3. care dintre cele 3 tv led este mai bun calitate pret samsung 32es6800 , philips 32pfl 6007s sau lg 32lm 660s ?

Comentariile sunt închise.