Samsung 32EH5450, TV LED de 80 cm

Dacă te interesează un LED care să aibă capabilitate Smart TV atunci îți recomand cu căldură acest model deoarece e unul nou și foarte capabil. Mă refer la modelul Samsung 32EH5450 care e un UE 32EH5450 deoarece e realizat special pentru statele europene, iar dacă te interesează prețul său atunci trebuie să știi că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar acest preț e unul foarte mic în opinia mea.

Poze

Din imaginea de mai jos se poate vedea că acest 32EH5450 arată ca 40EH5450 și asta deoarece vine din aceeași serie. Dacă analizăm bine atunci se poate vedea că nu nici foarte diferit față de 32EH5000. Dacă nu vă prea puteți face o părere despre acest televizor din această imagine atunci poate că preview-ul video de la final o să vă ajute mai mult.

Cam așa arată

Specificaţii tehnice

UE32EH5450 e un model al anului 2012 și vine din noua serie a celor de la Samsung, adică seria 5450 care e una derivată din seria 5000. Ecranul e unul de 32 de inci și e dotat cu tehnologie LED care facilitează un consum de curent cât mai mic. Are conexiuni de rețea, iar faptul că are un soft inteligent îl face un Smart TV foarte bun care poate fi folosit cu succes pentru a naviga pe Internet.

Păreri pro şi contra

Pro: arată destul de bine; prețul nu e deloc mare în opinia mea; vine cu conexiuni de rețea, dar și cu porturi populare cum ar fi HDMI-ul; garanția standard e de 2 ani; puteți urmări filme la calitate maximă pentru că ecranul e unul Full HD, softul poate reda multe fișiere media, iar tunerul digital DVB C e prezent în acest aparat; greutatea lui e una mică deoarece are 6,5 kilograme; are suport pentru aplicații.
Contra: nimic.

Concluzie

Modelul UE32EH5450 e unul care e foarte bun în opiniea mea și dacă vrei un televizor foarte bun cu care să te poți uita la meciuri în format HD, dar și la filme Blu ray atunci cred că acesta ar fi foarte bun. Din preview-ul de alături se poate vedea cât de bine arată aceste televizoare de la Samsung, iar meniurile sale nu sunt deloc complicate nici pentru tineri și nici pentru pensionari.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung 32EH5450, TV LED de 80 cm”

  1. Am cumparat si eu acest tv si sunt foarte multumit de calitatea raportului semnal/imagine in secial transmisia digitala si HD, iar la conexiune retea se comporta excelent pe apicatia allshare (in conexiune cu laptop-ul si tableta) dar si pe web. In cea ce priveste pretul de aprox. 1800 nu mi se pare foarte scump.

  2. Pentru televizor, imagine, tuner este ok. Partea de Smart TV lasa de dorit. Aplicatiile din Samsung Apps mai bine nu erau, sunt inutile. Browserul abia se misca, nu te poti uita la filme online desi are flash player integrat fiindca are memoria interna mica, si se blocheaza la jumatatea episodului/ filmului.La reluare daca incerci sa „derulezi” pana unde ai ramas ori nu se mai vede subtitrarea, ori e ecranul negru ai doar sunet, etc. Nu se poate folosi ca extended desktop prin retea. I-as mai acorda un sfert de stea pentru Samsung AllShare.

Comentariile sunt închise.