Samsung 32EH5300, TV LED UE32EH5300

Un TV foarte asemănător cu 32eh5000, din perspectiva designului, este Samsung 32EH5300. Costă ceva mai mult, dar asta datorită funcțiilor suplimentare și trebuie știut că paote fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». L-aș achiziționa deoarece e un Smart TV care poate fi folosit și pentru a reda diferite fișiere media de pe stick deoarece are ConnectShare. Singurele lucruri care-i lipsesc sunt wi-di, wi-fi (e doar ready) și suportul 3d.

Poze

Se poate vedea că modelul UE 32EH5300 arată foarte bine și are un design specific care nu l-am întâlnit la modelele din 2011. Ecranul are undeva la 80-81 de centimetri și pe el se vor putea vedea filme de diferite calități deoarece are chiar și suport Full HD. Se vor putea vedea și canalele HD deoarece are tuner DVB C, iar un slot CI vă stă la dispoziție în cazul în care aceste canale sunt codate.

Instalat pe perete

Specificaţii tehnice

Pe partea de detalii e foarte mult de spus deoarece UE 32EH5300 e un TV foarte complex. Îi lipsește suportul 3D, însă lumea încă nu a adoptat această tehnologie și doar cei care sunt pasionați de noutate și tehnologie în special cumpără TV-uri 3D. Are player integrat și port HDMI cu ajutorul căruia o să puteți vedea filme de pe ‘net. Jocurile nu știu cât de bine vor merge deoarece are CMR de 100, iar la jocuri trebuie mai mult.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; spre surprinderea mea, prețul nu e deloc mare chiar dacă e un Smart TV cu care s poate accesa orice rețea de socializare ori site; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult cu o sumă modică; tehnologia LED e una care vă oferă un plus de calitate, dar și un consum redus de curent deoarece TV-ul consumă undeva la 40W.
Contra: nu are adaptor wireless incorporat.

Concluzie

Mie îmi place destul de mult acest 32EH5300 sau UE-32EH5300, cum mai e numit, și l-aș recomanda persoanelor care vor un TV foarte capabil cu o multitudine de funcții utile. Cu el se pot urmări și filme de pe Internet, iar dacă nu aveți un calculator atunci puteți naviga cu TV-ul pe Internet deoarece are această capabilitate. Însă, pentru a îl conecta la Internet aveți nevoie și de… Internet și un cablu LAN ori un adaptor wireless.

2 comentarii la „Samsung 32EH5300, TV LED UE32EH5300”

  1. Astept cu nerabdare sa pun mana pe unul sa-l testez deoarece facilitatile prezentate aici si e alte site-uri m-au facut sa-l cumpar. Pretul mi se pare unul mai mult decat rezonabil, iar dotarile sunt la superlativ.

  2. Intre un LG 32LS570S si un Samsung 32EH5300 ce ati alege?
    La LG merge montat un kit Tastatura si Mouse?

Lasă un comentariu