Samsung 32EH5000, TV cu imagine impecabilă

Actualizare 9.03.2013: Televizorul 32EH5000 e disponibil cu un discount 150 lei, prețul scăzând la 1449 lei. TV-ul face parte din promoția 2000 lei discount la televizoarele Samsung din lista aceasta. Promoția e valabilă numai în perioada 9-11 martie 2013.TV-ul face parte și din oferta discount 30% la sistemul Home Cinema Samsung sau DVD Player-ul Samsung sau la Blu Ray Player Samsung pentru orice TV Samsung achiziționat. Oferta e valabilă în perioada 9-11 martie 2013.

Articolul din 13.04.2012:
Acest televizor LED Samsung 32EH5000 e un model de 80 cm, cu rezoluție Full HD dar nu e un Smart TV. Motiv pentru care acest UE32EH5000 nu a fost prezentat la CES dar e unul nou și foarte elegant. Nu se poate compara cu un Smart TV deoarece nu are conectivitate LAN sau WLAN și nici aplicații (ca 40EH5000). Dar dacă vă doriți ca acest model să fie un Smart TV aveți o singură soluție, să optați pentru un media player cu Android, dar care nu e chiar foarte ieftin. Calitatea imaginii e aceeași ca și la oricare alt model care l-aț văzut anul acesta. 32EH5000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că seamănă puțin cu alte serii în special când e vorba de piciorul său oval și design-ul cu margini înguste și logo mic. Putem să-l considerăm ca o combinație între ES5300 și ES5500.

Cam așa arată

Specificații tehnice

Ecranul său e unul LED și nu unul LCD, iar diagonala sa e de 32 inci sau 80 cm. Mai trebuie să specific faptul că are o rezoluție 1080p, contrast de tip Mega și tehnologia de imagine Wide Color Enhancer Plus (va îmbunătăți calitatea imaginii). Deasemenea are două difuzoare de 10W fiecare și câteva tehnologii audio noi (DTS 2.0, SRS Theater Sound etc.) Am observat că nu scrie că vine cu intrare pentru antenă dar are un tuner TV digital DVB-T/C. Playerul său multimedia a e unul integrat și deci nu se poate compara cu unul extern. Mai precis e vorba de funcția Connect Share de care dispune acest model Samsung 32EH5000.

Conectivitatea sa e destul de bună având în vedere că vine cu: HDMI, SCART, CI, USB, component, composite, minijack pentru căști și altele. Cele două HDMI-uri sunt oarecum suficiente deoarece puteți conecta un player BD/media player și o consolă/laptop în același timp la acesta pentru a viziona un film sau să vă jucați jocuri. Caracteristicile sale speciale nu sunt prea multe deoarece e un tv simplu: timer, oprire automată, senzor Eco și modul pentru jocuri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un televizor LED foarte bun deoarece oferă o imagine clară, pe partea de funcționalitate (conectivitate) stă foarte bine, arată foarte bine, diagonala sa nu e nici prea mare dar nici prea mică și deci poate fi pus în ce cameră doriți.

Minusuri: nu e un Smart TV.

Concluzie

Acest Samsung 32EH5000 e un model reușit din seria 5000 și care are un aspect mult mai plăcut decât predecesorii săi și promite o claritate superioară a imaginii datorită tehnologiei menționate mai sus care poate fi găsită pe toate modelele noi din 2012.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung 32EH5000, TV cu imagine impecabilă”

 1. Fara discutie ca acest model e foarte bun prin prisma pretului dar si a capabilitatilor sale. De mult sunt interesat de achizitionarea uni TV si cred ca am sa-l cumpar pe acesta deoarece imi intruneste asteptarile.
  Singurul minus in opinia mea e ca nu e Smart TV dar poate ca o sa gasesc e internet o modalitate de a-l transforma in Smart cu un firmware mai smecher.

 2. Sefu, ma scuzati, dar unde ati vazut acest tv? Ca vad ca review ati facut. Era cumva in vitrina magazinului?
  Cum adica „am observat ca nu vine cu intrare pentru antena desi are (…)”.
  Are o mare gaura in spate (sic!) numita RF IN. Din ce stiu, acolo se baga antena.
  Pls update accordingly.

 3. Am sa vin si eu dar cu un comentariu negativ. Se pare ca Samsung a incercat sa reduca costurile de productie atat de mult incat in afara de ecranul propriu zis (care mi se pare bun) resul lasa de dorit. Mai am un Tv Samsung din seria D5000, si pot face comparatie. Designul pare ieftin, plasticele din care sunt facute rama si spatele televizorului sunt foarte proaste (cand pornesti televizorul incep sa se incalzeasca si emana un miros de plastic ars in camera). Desi e LED in spate e gras ca o balena (nu m-a deranjat acest lucru, insa cand mi-am dat seama ca LED-ul slim are capac de metal in spate, de aici si lipsa mirosului plasticului incins, mi-am dat seama ca au facut o mare prostie). Piciorul TV-ului este dintr-un plastic naspa si ieftin (fata de seria 5 de anul trecut cu picioare de sticla neagra grele dar elegante). Pe mine m-a incantat SMART-ul altfel nu il luam. Chiar si asa am senzatia ca am ales prost.

 4. Salutare,
  Am si eu mica problema cu acest tip de TV. Este adus din Anglia si nu pot sa setez la semnalul digital alta tara decat UK sau Irlanda, cum pot aduga Romania in lista asta?

Comentariile sunt închise.