Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 32E420

Un televizor apărut acum în 2012 e Samsung 32E420 și la unele magazine e cunoscut ca LE32E420. Nu e un TV LED, ci LCD, dar calitate imaginii e una foarte bună și acest lucru se datorează în principal tehnologiilor de îmbunătățire a imaginii, dar și ecranului HD+. Pe acest ecran filmele HD se vor vedea impecabil, iar posturile TV digitale se vor putea și ele vedea deoarece TV-ul are tuner DVB-C. În opinia mea nu costă deloc mult, având un preţ bun Vezi prețul special de azi și pentru acești bani primești un televizor care are chair și player integrat.

Poze

LE 32E420 nu arată precum alte televizoare de la Samsung deoarece are un design unic, iar ecranul său de 80-81 centimetri e numai bun pentru urmărit emisiuni sau meciuri la calitate HD. Nu are suport nativ pentru filme Full HD, însă o să le puteți vedea cu oarecare pierderi de detalii. În poză e prezentat un model de 40 inci care arată identic doar că diagonala e ceva mai mare.

La magazin pe raft

Pe masă pornit

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de spus despre 32E420, doar că are 32 de inci la diagonală și din această cauză are și o greutate mai mare de circa 9 kilograme. O persoană nu va avea probleme în așezarea acestui aparat pe o masă. Consumul de curent nu e deloc exagerat deoarece consumă undeva la 54 W și dacă era LED poate că avea un consum redus cu vreo 10W.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, are un preț foarte accesibil, garanția e mare de 2 ani și poate fi mărită la 4 ani, are porturi multiple (USB, HDMI, SCART), e realizat de un brand cunoscut, iar raportul dintre calitate și preț e foarte bun. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată deoarece are o telecomandă cu butoane mari și meniurile nu sunt stufoase.
Contra: ecranul nu e led și nu e dotat cu porturi de rețea.

Concluzie

Dacă vrei să-ți achiziționezi un TV ieftin atunci acest 32E420 ar fi varianta ideală deoarece nu costă deloc mult și incorporează multă tehnologie de ultimă oră cum ar fi HDMI, LCD, player multimedia și tuner digital. Utilizare de către persoane învârstă nu cred că va fi grea deoarece e un parat simplu cu puține setări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu