Samsung 32D550

Acest televizor LCD Samsung 32D550 e o alternativă mai dotată la Samsung 32D450. Costă puțin şi îl recomandă suportul Full HD, funcţia Connect Share Movie, Allshare şi Anynet. Era să uit să precizez faptul că este un TV cu internet. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Este perfect pentru cei care-l cumpără pentru a se juca pe XBOX 360, Play Station 3 sau altă consolă deoarece are Clear Motion Rate 50, deci un timp de răspuns destul de bun.

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificații tehnice şi caracteristici

Samsung 32D550 e un TV cu conectivitate avansată prin wireless, LAN şi HDMI. Aş vrea să insist asupra wireless-ului, mai exact a funcţiei AllShare prin care se poate face transfer fără fir a conţinutului multimedia direct pe ecranul televizorului. Normal că restul dispozitivelor trebuie să fie compatibile AllShare. Cu 32D550 vă puteţi bucura de conţinut HD (şi Full HD) fără fir (prin AllShare) şi cu fir (prin cele 4 HDMI-uri). Datorită faptului că suportă imagini Full HD, televizorul redă imagini de două ori mai clare decât imaginile de pe televizoarele HD.
Designul acestui TV Samsung 32D550 este numit Crystal TV şi este unul inspirat din natură. Conturul televizorului este unul de culoare roşu-negru, iar culoarea se schimbă în funcţie de condiţiile de iluminare.

Despre detaliile tehnice aş putea spune că 32D550 are 81 centimetri, adică 32 de inci. Rezoluţia este una de 1920 pe 1080 pixeli, deci va putea reda în detaliu filmele Full HD. Caracteristicile superioare de imagine ar fi Clear Motion Rate 50, Wide Color Enhancer şi Motor HyperReal. Clear Motion Rate 50 este mai mult pentru jocuri şi există TV-uri cu maxim Clear Motion Rate 200 şi alea sunt în general plasme. O rată mare însemnă imagini mai realiste şi fără laguri.

Preț

Televizorul are un preț mai mult decât accesibil deoarece costă undeva la 1399 lei. Acuma prețul depinde și promoție deoarece în momentul de față e o promoție cu TVA-ul înapoi. Ca resigilat îl puteți lua și mai ieftin cu vreo 200-300 de lei. 😉

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: are o diagonală mare de 81 de centimetri, designul este unul foarte reuşit, e un Internet TV, este wireless ready, are Anynet, AllShare, media player, tuner digital şi multe alte caracteristici utile.
Contra: 32d550 nu este LED. Iluminarea LED ar ajuta la un consum mai mic de curent.

Concluzie

Televizorul LCD Samsung 32D550 este un televizor capabil şi „conectabil” la Internet. Îl recomandă specificaţiile tehnice şi funcţiile care ar fi pe scurt: ecran de 81 de centimetri, wireless ready, AllShare, conexiune Internet pe LAN, suportul pentru redarea fidelă a filmelor Blu-ray, media player-ul integrat care poate reda mai multe formate media de pe memorii USB ori harduri conectat pe USB.
P.S.: Mai jos e un mic test.

Te-ar mai putea interesa

60 de comentarii la „Samsung 32D550”

 1. – canalele se pot edita..ordona ..dupa preferinte cu samtoolbox pe calculator..se salveaza si se transfera in tv
  – nu e nevoie de receiver..are tuner dvb t\c incorporat..t=terestru(antena)..c=cable(cablu)

 2. Genys este o parte care sper sa nu am si eu parte ah vrea sa-l iau m-am uitat si la lg led 32lv3550dar am ramas tot la samsung mai vedem dupa ce-l aduci din service pooate a fost doar un ghinion deal tau

 3. problema mea s-a rezolvat prin schimbarea display-ului implicit prin schimbarea modulului de imagine care e atasat pe display..cred ca a fost doar un defect de fabricatie si atat..in rest sint foarte multumit de tv.

 4. dc la un LCD ai optiune de analogic digital si teatre se poate viziona canalele tv pe optiunea digital fara sa ai receiver ?

 5. si cum sa fac fara sa am receiver dau pe digital si sa caute programele ?ca intrarea este analogica nu am receiver

 6. bagi antena..cauti programele pe digital si analog..cautare completa..o sa gaseasca programe digitale cat si analog plus radio pe care le pune separat

 7. in sfarsit am luat si eu un tv lcd samsung 32D550
  dar cum sa-mi pun programele tv pe ce canale vreau eu
  mersi

 8. sory dar am un tv lcd samsung 32 D 550 si ns cum sa-l conectez la internet ajunge dc nu am cablu de retea un router doar internet de la rds ms mult sper sa primesc un raspuns

 9. Buna am un samsung lcd 32 d550 si nu se mai alimenteaza l-am desfacut deoarece a iesit din garantie si siguranta de langa mufa de curent era arsa problema este ca-i din ceramica si am pus una din sticla dar o arde instantaneau cad il leg la curent sa fie oare alta problema sau doar siguranta ?

Comentariile sunt închise.