Samsung 32D5000

Acest televizor LED Samsung 32D5000 vine ca o alternativă mai performantă la Samsung 32D4000. Costă puţin având un preţ bun Vezi prețul special de azi → şi îl recomandă faptul că este LED, că are o rezoluţie 1080p, funcţia AllShare, Connect Movie Share, filtru de zgomot digital, wide color enhancer plus, clear motion rate şi Anynet. V-am recomandat o variantă mai ieftină, dar o variantă mai performantă ar fi un Samsung 32D5500, însă e și puțin mai scump (dar merită banii în plus 😉 ).

Poze

Per ansamblu
Acasă

Caracteristici și specificații tehnice

Samsung 32D5000 e un TV Full HD 1080p și redă fidel filmele Blu-ray. Formatul Full HD este de două ori mai clar decât cel HD. Cu ajutorul AllShare poți afișa conținut în mod wireless de pe telefon, laptop sau orice al dispozitiv compatibil DLNA. Cu ajutorul AllShare prin DLNA scapi de cabluri inutile și eu zic că este destul de utilă această funcție. Connect Share Movie este o funcție care presupune ca atunci când introduci un stick USB în TV, media player-ul integrat să redea ce este pe el. Nu pot fi conectate doar stick-uri de memorie, ci și harduri externe sau orice alte dispozitive de stocare care au USB. Playerul multimedia din 32D5000 redă multe formate media, chiar și mkv, dar cu unele formate care sunt codate cu codecuri fantomă s-ar putea să aveți probleme.

32D5000 are un filtru de zgomot digital care presupune ca programele analogice să fie redate aproximativ la fel de clare ca și cele digitale. Acest filtru va elimina zgomotul digital. Prin wide color enhancer plus beneficiați de culori ma vii. Această funcție sau culorile mai realiste sunt datorate utilizării de către Samsung a unui algoritm avansat pentru îmbunătățirea semnificativă a imaginii. Astfel, televizorul Samsung 32D5000 va afișa tonuri subtile și detalii care alte televizoare și mărci de televizoare nu le poate afișa.

La acest TV Samsung 32D5000, clear motion rate e 100 ceea ce presupune ca rata de reîmprospătare va fi de 100 herți și calitatea imaginii va fi mult mai bună. Astfel pe 32D5000 imaginile în mișcare vor fi mai realiste și fără încetiniri. Această caracteristică va fi utilă celor care cumpără televizorul pentru jocuri datorate jocurile vor fi mai reale și fără sacadări datorate aparatului TV. O funcție la fel de utilă ca AllShare este Anynet. Aceasta presupune ca pentru toate dispozitivele care le aveți conectate la HDMI-uri să folosiți doar o telecomandă pentru a le controla. Din păcate dispozitivele trebuie să fie compatibile Anynet.

Păreri pro și contra achiziției

Pro achiziția unui Samsung 32D5000 ar fi faptul că e LED, are o diagonală mare, este un Internet TV, e Wireless Ready și faptul că are un design splendid marca Samsung. Să nu mai adaug faptul că este un TV ideal pentru urmărit filme Blu-ray și jucat jocuri pe PS3 ori Xbox360.
Contra achiziției ar fi prețul cam mare (costă 1999 lei)… pentru unii. Dar știți cum e… calitatea costă.

Conzluzie

Dacă sunteți în căutarea unui televizor de ultimă generație atunci televizorul LED Samsung 32D5000 ar fi perfect pentru dumneavoastră deoarece e foarte bun pentru filmele 1080p (Full HD) și jocuri de pe console. Poate fi utilizat și pentru navigat pe internet, dar eu l-aș folosi mai mult pentru vizionat filme.
Alături e un videoclip cu despachetarea acestui televizor.

53 de comentarii la „Samsung 32D5000”

  1. Am un samsung 5500 si mi se opresc filmele online dupa cca 15-20 minute din lipsa de spatiu stiti cumva ce e de facut?

  2. am si eu acest tv samsung led smart hub 5500 ., nu stiu sai activez sistemu pip,se poate activa din calculator??sau altceva?de la magazin au zis ca modelu meu nul are ,(in meniu mil pine dezactivat)fiind o tehnologie mai noua ma gindesc ca intrun fel sar putea activa multumesc anticipat

Lasă un comentariu