Samsung 32D450

Televizorul LCD Samsung 32D450 este unul de 81 centimetri şi vine ca o alternativă cu o diagonală mai mare la 26D450. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi îl recomandă diagonala de 26 de inci, faptul că este LCD, e HD, are media player integrat, Anynet, tuner digital şi Connect Share Movie.

Poze

În cutie
Din spate

Specificaţii tehnice

Samsung 32D450 este un televizor LCD de 81 de centimetri, adică de 32 de inci. Nu este 3D, dar are un ecran destul de bun. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi DTS cu ieşire digitală, SRS Theater Sound, Dolby Pulse şi Dolby Digital Plus. Eu zic că 81 de centimetri sunt suficienţi, iar imaginea HD este destul de bună. Contrastul dinamic este unul ridicat, rezoluţia e de 1366 pe 768 pixeli, iar aspectul imaginii e de 16 pe 9. Din păcate nu este un TV Full HD care să redea fidel filmele de pe Blu-ray, dar 32D450 are nişte caracteristici superioare de imagine care vin să echilibreze balanţa şi compenseze lipsa suportului 1080p. Aceste caracteristici superioare de imagine sunt DNIE+ Picture Engine şi Wide Color Enhancer.

Are tuner digital DVB T şi C cu suport MPEG4, iar playerul multimedia integrat va reda fişierele media de pe dispozitivele care pot fi conectate prin USB la TV. Ca porturi sau conexiuni televizorul 32D450 are HDMI (două), D-Sub, Scart, Slot CI, Intrare RF, intrare audio PC de tip mini, intrări component, USB, ieşşire audio digitală, mini jack, intrare PC (cunoscută şi ca D-Sub pe 15 pini) şi intrare video composite. Samsung 32D450 are undeva la 10,8 kilograme şi vine cu caracteristici speciale cum ar fi modul gaming, TTXT (teletext), căutarea automată de posturi, echilibrarea automată a sunetului, programarea automată a alarmei, oprirea automată, Anynet+, un tuner PIP (imagine în imagine) şi EPG

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia acestui Samsung ar fi diagonala mare, prezenţa unui tuner digital, unui media player şi funcţiile utile de Connect Share Movie şi Anynet+.
Contra: diagonala putea să fie de peste un metru şi era mai bine dacă ecranul era unul de tip LED sau mai exact cu LED backlight (iluminare LED).

Concluzie

Acest televizor LCD Samsung 32D450 este un televizor perfect pentru persoanele care doresc un TV ieftin de o diagonală mare cum e cea de 26 de inci.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 32D450”

Comentariile sunt închise.