Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 32D4020

Televizorul LED Samsung 32D4020 nu e un televizor de fițe, ci unul util deoarece are doar dotări utile cum ar fi tehnologia LED, playerul multimedia, tunerul digital, Anynet+, HDMI și rezoluție HD. Nu are 3D, Full HD, conexiuni pentru Internet și alte fițe. Poate vă întrebați de ce suportul Full HD e o fiță inutilă. În opinia mea televizoarele cu suport 1080p nu prea au rost deoarece de la o distanță de 5 metri (sau chiar mai puțin) nu vezi diferența dintre 720p și 1080p.

Prețul TV-ului nu e nici el prea mare (prețul bun Vezi prețul special de azi) sau chiar mai puțin în funcție de ce promoții practică magazinele online autohtone. Oricum ar fi și la acest preț mi se pare că e un produs cu un raport preț/calitate deosebit de bun.

Poze

După cum vedeți seamănă destul de mult cu modelul 32D4000.

Din față

Acasă

Specificaţii tehnice

Samsung 32D4020 nu e dotat cu tehnologii nefolositoare (momentan) cum ar fi cea 3D, dar are ecran cu LED și asta înseamnă că are un consum cu câteva procente mai redus decât cele cu LCD.

Pe partea acustică are două difuzoare de 10 W fiecare și incorporează tehnologii de la Dolby și DTS 2. Iar la capitolul video are ecranul de 81 centimetri și diferite tehnologii de îmbunătățire a calității imaginii.

Nu trebuie neglijate dotările cum ar fi tunerul DVB-T, cel DVB-C (pentru posturile TV HD sau digitale) și playerul multimedia. Nu cred că playerul e capabil de a reda mkv-uri deoarece acest format e specific filmelor Blu-ray care nu sunt suportate nativ de TV.

Are patru HDMI-uri cu suport Anynet+ ceea ce înseamnă că dispozitivele Samsung compatibile cu Anynet vor putea fi contolate cu telecomanda TV-ului dacă sunt conectate la HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: are tuner picture in picture, tuner DVB-C, consumă doar 70W datorită ecranului LED.
Contra: nu are suport FullHD.

Concluzie

Samsung 32D4020 e un aparat TV ieftin pentru cei care vor un TV simplu sub 2000 lei necesar lor. E foarte bun pentru vizionarea filmelor HD și a posturilor TV în același format. Pot spune că e bun și pentru jocuri, dar normal că nu poate fi comparat cu televizoarele de 3000 lei deoarece spre deosebire de acelea timpul de răspuns nu e la fel de bun.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Danut

  Salut,
  Am cumparat un TV SAMSUNG 32D500 si am facut conexiunea la internet si nu stiu cum sa ajung sa vad paginile de net nustiu sa deschid netul pe TV si ce functii ar fi de pe telecomanda televizorului.
  Ma poate indruma cineva cum sa reusesc.
  Multumesc mult astept un raspuns din partea voastra.
  O zi buna.

Lasă un comentariu