Samsung 32D4010

Dacă sunteți o persoană foarte stilată atunci aveți nevoie și de un televizor care să fie mai special cum e TV-ul LED Samsung 32D4010. E special și îl recomand deoarece e de culoare albă, are un preț mic, suport HD, ecranul e LED (și astfel consumă puțin curent), are player multimedia și tuner DVB-C.

Dacă e alb nu înseamnă că trebuie să fie mai scump. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci e destul de accesibil în opinia mea. Probabil că multe persoane sunt de părere că fiind alb se va murdării mai ușor, dar dacă ar fi fost negru atunci praful nu s-ar fi văzut mai bine? 🙂 Evident că dacă nu-ți place diagonala deoarece crezi că e cam mare (pentru camera ta) atunci modelul 22D5010 cred că ar fi pentru tine. În plus are și suport Full HD, iar prețul e de sub 1000 lei. 😉

Poze

Așa arată acest model și cam toate modelele pe alb de la Samsung arată la fel doar că diagonalele diferă.

Arată foarte bine

Specificaţii tehnice

Samsung 32D4010 nu are suport 3D, dar ecranul cu led e unul care-ți va face factura de energie electrică mai mică deoarece producătorii de televizoare se laudă că TV-urile cu tehnologie led consumă cu până la 40% mai puțin curent.

32D4010 stă decent pe partea de sunet având două difuzoare de 10W fiecare și vine cu tehnologii de la Dolby, dar și cu DTS 2. Foarte bine stă la capitolul imagine deoarece are un ecran de 32 inci cu suport HD. Poate vă întrebați de ce stă foarte bine la imagine și nu mai puțin bine. Eu cred e că HD e tot una cu Full HD de la 2-5 metri. 😀

Foarte utile se vor dovedi tunerul digital și playerul multimedia care sunt integrate în aparat 32D4010. Însă, trebuie să știți că playerul nu e la fel de performant ca unul dedicat și nu știu dacă poate reda mkv-uri din moment ce nu suport nativ 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: consumă puțin curent – 70W, e ușor – 9 kilograme, arată bine, prețul nu e mare și are dotări utile, iar meniul e ușor de folosit.
Contra: poate unora le-ar fi fost util suportul FullHD și un player mai puternic.

Concluzie

Samsung 32D4010 este un televizor ieftin și stilat în același timp. Aș putea spune că este ca un unicorn, adică rar și dacă o să-l achiziționați atunci sunt mai mult ca sigur că nu o să regretați achiziția.

Te-ar mai putea interesa