Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 32D4003

Dacă te interesează un televizor cu diagonală mare şi care să poată fi folosit pentru vizionarea posturilor TV digitale atunci televizorul LED Samsung 32D4003 ar fi răspunsul. E foarte ieftin deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi şi nu se face economie pe partea de calitate deoarece are o garanţie de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani. Poate te întrebi de ce e aşa de ieftin şi eu îţi spun că e aşa deoarece are Connect Share şi nu Connect Share Movie. Acest lucru înseamnă că playerul intern nu poate reda filme de pe memorii USB sau harduri externe ca la 26D4003 deoarece şi acest TV poate reda doar poze şi muzică de pe memorii USB. Însă pe ‘net există tutoriale cum poţi activa suportul pentru filme *.avi şi *mkv cum se poate pune un firmware mai capabil, dar eu nu recomand acest lucru.

Poze

32D4003 arată foarte bine şi e identic cu restul televizoarelor din seriile 5003 şi 4003. Ecranul e unul mare de 81 centimetrii şi filmele HD, cât şi cele Full HD se vor vedea foarte bine (chiar dacă e un TV HD+). Designul e unul modern şi nu o să vezi un LG sau alt model care să arate aşa de bine ca acesta şi interesant e că nu cântăreşte mult, chiar dacă are un ecran foarte mare.

La magazin pe raft

Pe masă pornit

Specificaţii tehnice

UE 32D4003 diferă faţă de versiunea UN 324003 şi altele deoarece variantele străine vin cu posibilitatea de a reda filme, dar au şi un preţ uşor ridicat faţă de acesta. Are suport dts 2 şi asta e un lucru curios deoarece nu are suport *.mkv ori pentru alte formate de filme. Ecranul e unul de 32 inci, adică 81 centimetri şi are o rezoluţie de 1366 pe 768 pixeli care e una HD+, foarte apropiată de Full HD.

Păreri pro şi contra

Îmi place că 32D 4003 arată bine şi nici nu are un preţ exagerat chiar dacă are o diagonală apropiată de 100 cm, însă dacă avea şi suport pentru filme atunci îi dădeam 5 stele şi nu 4,5 cât îi dau acum. Având HDMI înseamnă că o puteţi pune un laptop ori co cameră video alături pentru a vedea filmele pe ecranul HDTV-ului.

Concluzie

Samsung 32D4003 e un televizor apărut de curând şi e foarte bun dacă vrei să te uiţi la posturi digitale, adică HD, furnizate de Digi ori alt furnizor de cablu. La unii operatori, de exemplu UPC, o să ai nevoie şi de acea cutie numită decodor. Alături e un video preview la acest televizor Samsung 32D4003 şi sper că-ţi poţi face o impresie despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu