Samsung 32D4000

Televizorul LED Samsung 32D4000 de 81 de centimetri vine ca o alternativă cu o diagonală mai mare la Samsung 27D5000 care are doar 68 de centimetri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și îl recomandă iluminarea cu leduri, ecranul mare de 32 de țoli, suportul Full HD, imaginea cursivă de CMR 50 herzi și câteva caracteristici interesante cum ar fi Anynet și Connet Share Movie. Sincer, mai bine nu puneau în el playerul multimedia și caracteristica Anynet deoarece playerul nu este unul care să redea orice format, iar Anynet nu poate controla decât dispozitive compatibile. Și tunerele digitale integrate se pot dovedi inutile în majoritatea caselor din România.

Poze

Din față
Acasă

Caracteristici și specificații tehnice

32D4000 este un televizor dotat cu tehnologia iluminare LED care e una de ultimă generație. Este un TV din seria 4 a celor de la Samsung și caracteristicile lui principale ar fi imaginea de înaltă definiției, designul inspirat de natură și preformanța… la un preț destul de accesibil. Claritatea imaginilor de pe Samsung 32D4000 e dată de îmbinarea rezoluției mari cu funcțiile Clear Motion Rate, Wide Color Enhancer și motorul Hyper Real. Alte funcții și caracteristici de ultimă generație de care vă veți bucura ar fi Anynet (deși cam inutil dacă nu ai aparate compatibile), Connect Share, porturile HDMI și sunetul cinematic SRS. Trebuie neaparat precizat că acest televizor este unul prietenosc cu mediul înconjurător, deci este un LED TV ecologic.
Acest TV are HDMI 1.4 ceea ce înseamnă că are 4 HDMI-uri care vor putea fi folosite pentru a conecta patru aparate. TV-ul Samsung 32D4000 este ideal pentru a fi folosit alături de o consolă PS3 sau Xbox360 deoarece are HDMI, rezoluție 1080p 720p și imagine cursivă de 50 CMR.

Minusuri și plusuri

Pro achiziția acestui 32D4000 ar fi diagonala de 32 de inci, designul foarte reușit, prețul modic și caracteristicile care unii le vor aprecia și alții nu. Unora li se va părea viața mai ușoară cu playerul multimedia integrat, dar pe mine nu mă ajută cu absolut nimic.
Minusuri: diagonala ar fi putut fi puțin mai mare și prețul puțin mai mic.

Concluzie

Acest televizor LED Samsung 32D4000 este unul cu o diagonală mare și va fi tot ce își doresc unele persoane când vor un televizor nou. Nu este un Internet TV, dar televizoarele sunt pânăla urmă pentru a viziona filmele și emisiunile favorite și nu pentru a sta pe Internet.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung 32D4000”

  1. Dupa ce am vazut acest review am cumparat televizorul si face toti banii. Imaginea e foarte clara si pretul de sub 20 milioane mi se pare foarte bun.

Comentariile sunt închise.