Samsung 32C450

Televizorul LCD Samsung 32C450 este un alt televizor LCD ieftin deoarece în acest moment este la ofertă. Ca specificații e foarte asemănător cu Samsung LE-32C350, dar îl recomandă rezoluția, ecranul de o diagonală mare, prezența conectorilor HDMI, funcția Anynet și prețul mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». (În momentul de față se oferă un discount de 100 de lei.)

Poze

În cutie
Din spate

Specificaţii tehnice

Samsung 32C450 este un televizor din seria 4 a celor de la Samsung și are o diagonală de 32 de țoli, adică 81 de centimetri. Nu este un TV cu tehnologie 3D, dar e dotat cu un ecran LCD care-l face mai subțire în comparație cu televizoarele cu tub catodic (cele vechi). Pe partea audio are două difuzoare de 10 W fiecare și sunetul are câteva caracteristici superioare cum ar fi Dolby Pulse, Digital+ și dts 2. Ecranul are o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli, deci calitatea imaginii e HD și televizorul nu va putea reda filmele Blu-ray fără pierderi de detalii, ci doar pe cele 720p. Eu zic că este suficient și un TV HD Ready și câteva caracteristici superioare ale imaginii ar fi Wide Color Enhancer și DNIe+. DNIe este scurtarea de la Digital Natural Image engine ceea ce presupune ca imaginile non HD să fie afișate la o claritate mai bună.

Are tuner digital incorporat fiind de tip DVB T și player multimedia integrat cu care se pot reda mai multe timpuri de formate mediu și nu doar poze. La partea de conexiuni stă destul de bine deoarece are D-Sub, USB, HDMI și alte conexiuni întâlnite la televizoarele sub 1500 lei. Din păcate nu are LAN, dar un TV cu această conexiune utilă pentru conectarea TV-ului la Internet e Samsung LE-32C550, dar costă ceva mai mult. Trebuie să știți și că 32C450 de la Samsung are Anynet+ care e o funcție prin care puteți controla cu o singură telecomandă (telecomanda televizorului Samsung 32C450) toate dispozitivele Samsung compatibile Anynet conectate la HDMI-uri.

Păreri pro şi contra

Pro: 32C450 arată bine, are un preț accesibil și are tehnologie destul de utilă înglobată – LCD, HD, HDMI, Anynet etc.
Contra: nu e LED, nu e Full HD și nu știu cât de capabil e playerul multimedia în redarea fișierelor mkv (sper să nu fie probleme).

Preţuri

1299 lei este un preț mia mult decât corect pentru Samsung 32C450 care este un televizor de ultimă generație cu mai puține dotări și la un preț accesibil. Samsung LE-32C350 ar fi o alternativă la 32C450 care costă tot cam atât și au aproximativ aceleași detalii tehnice. Dacă vreți ceva mai bun atunci trebuie să vă orientați înspre un Samsung LE-32C550, dar trebuie să știți că are un preț mai mare în schimbul tehnologiilor 1080p și Internet TV înglobate.

Concluzie

Televizorul LCD Samsung 32C450 este un TV pentru oameni simpli și care nu vor să se complice cu diagonale prea mari, cu aplicații inteligente, Skype sau Internet pe televizor, meniuri stufoase sau tehnologii și funcții inutile lor (3D, imagine cursivă de 200 Hz etc).

Te-ar mai putea interesa