Samsung 28H4000, televizor LED UE28H4000 de 68 cm

Samsung 28H4000 nu e nici cel mai mare dar nici cel mai mic model din seria H4000. Toate modele arată la fel și deci doar diagonala va fi diferită. În general, caracteristicile speciale nu sunt afectate de dimensiunea ecranului. La televizoarele mai mari difuzoarele sunt mai puternice, dar e normal să fie așa. Rata de refresh e bună dar putea fi și mai bună. Noua generație arată diferit dar la fel de plăcut și poate fi pus pe perete dacă nu aveți o măsuță mare. Din numele său pot fi observate diagonala și seria din care face parte. Jos am pus o poză dar și un clip la final pentru a vă putea face o idee despre design și cam care sunt caracteristicile sale generale.

Prețul său e bun deoarece nu e vorba de un model foarte mare dar nici de o seria Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

A apărut anul acesta alături de multe alte modele, motiv pentru care refresh-ul standard e de 100Hz. Pe partea de sunet și imagine nu am ce să-i reproșez, dacă vreți o rezoluție mai bună, alegeți seria H5000. E dotat cu un tuner TV bun – DVB-T/C, player multimedia integrat, HDMIuri, USB etc. Acestea sunt cele mai importante dotări deci mai sunt și altele (alte porturi).

Caracteristicile sale speciale țin de faptul că e un televizor simplu adică: Digital Clean View, căutare automată canale, stingerea automată, ceas+cronometru, cronometru stingere, subtitrări, ConnectShare (redare USB), teletext, mod fotbal/jocuri etc. Dacă vreți un plus de funcționalitate, e nevoie de un media player extern.

Plusuri: rata de refresh e bună, diverse moduri, redare USB, imagine destul de clară și sunt puternic.
Minusuri: nu are prea multe dotări speciale.

Samsung 28H4000 e un televizor care poate fi bun pentru orice deoarece puteți conecta un media player la acesta ori orice alt gadget cu ieșire HDMI. Nu poate fi un monitor pentru orice desktop deoarece nu are VGA, de aceea puteți cumpăra o placă video cu ieșire HDMI (puteți folosi desktopul ca și player ori televizorul ca și monitor/TV). Jos e o prezentare generală a acestei serii și cred că vă va fi de folos în alegerea modelului potrivit.

Te-ar mai putea interesa