Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 28F4000, televizor de 70 cm cu 100 Hz

Televizorul LED Samsung 28F4000 sau UE28F4000 e unul dintre puținele modele de 70 cm sau 28 inci. Există însă modele de circa 80 cm și de 66 cm, dar sunt puține televizoare între cele două. Acesta face parte din noua serie de televizoare care a fost lansată anul acesta. Nu e vorba de un Smart TV ci un televizor simplu fără tehnologie 3D și cu imagine HD. Performanțele sale sunt evidențiată prin seria sa, iar cu cât e mai mare cu atât e mai performant. E oarecum logic acest aspect iar seria F4000 pare a fi cea mai ieftină. Ea oferă calitate audio, calitate video, Connect Share Movie, DTS și 100 Hz. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Designul e același pentru toate modelee din seria F4000 și nu cu mult mai diferită față de modelele din 2012.

Televizorul

Televizorul

Specificații tehnice

Ecranul de 70 cm e iluminat LED astfel că oferă o calitate bună a imaginii. Dar sunt și câteva tehnologii care deasemenea îmbunătățesc imaginea: CMR 100 Hz, HyperReal Engine și Wide Color Enhancer. Clear Motion Rate-ul e ceva mai bun decât la predecesoarele, mai precis, e de 100Hz în loc de 50Hz. Pe partea de sunet oferă: Down Firing + Full Range, difuzoare de 2x5W, DTS, ajustare automată a volumului și Dolby Digital Plus/Pulse.

Calitatea imaginii e redată și de rezoluția sa HD care e acceptabilă pentru o așa diagonală. Ca și o caracteristică speciale, oferă modul Sport pentru cei pasionați de fotbal (mărește claritatea atunci când imaginea se schimbă brusc). Playerul multimedia incorporat devine util la redarea filmelor în special că oferă caracteristica Connect Share Movie. Dar poate reda și alte fișiere media cum sunt melodiile și pozele.

La capitolul conectori pot spune că nu-i lipsește nimic, iar intrările video sunt puține dar satisfăcătoare. Spun asta deoarece nu vine cu VGA, dar are două HDMI-uri. Noile PC-uri sau laptopuri vin cu HDMI dar și cu VGA, însă calitatea imaginii e mai bună prin HDMI.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: CMR de 100 Hz (oferă un plus de claritate când imaginea se schimbă brusc), funcție de redare filme de pe USB, DTS (pentru filme Blu-Ray), 2 HDMIuri, difuzoare de 5 W fiecare etc.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Samsung 28F4000 aduce multe îmbunătățiri și caracteristici utile la capitolele imagine și sunet care nu trebuie neglijate deoarece calitatea ar trebui să fie principalul criteriu de alege a unui televizor. Jos am pus o prezentare a noilor televizoare de la Samsung:

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • viorel

    Buna ziua ,am cumparat de curand acest tv (70 diagonala)si am rulat un film mkv,nereusind sa-l fac sa-mi citeasca si subtitrarea,care de altfel era in romanadar n-o vedea !ma puteti ajuta cu un raspuns ?va multumesc si va urmaresc articolele in permanenta .

  • marian

    pentru viorel,trage subtitrarea de … dar sa fi atent sa aiba acelasi nume cu filmul,nici o virgula nici un punct,dai clic dreapta pe subtitrare si stergi rum apoi dai se aplica,deci se vede ca nu sti cum ce fel cu sbtitrarile,trebuie sa mearga dar e o problema la fisier daca nu sti cum nu o sa mearga niciodata,el televizorul cu sticul e facu sa mearga,nu sti tu cum,intra pe … apoi vorbim la telefon sau pe messenger

  • Tinel

    Confirm si eu ce-a spus @marian . Vede subtitrarea la orice format , cu diacritice,cu o singura conditie;subtitrarea sa fie numita identic cu filmul ,cu exceptia extensiei.Exemplu: Film.avi sau film.mp4 sau film.mkv iar subtitrarea trebuie sa fie numita film.srt sau film.sub.

Lasă un comentariu