Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 27D5020

Un nou televizor de la Samsung este televizorul LED Samsung 27D5020 de 27 inci, adică 68 centimetri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și este varianta de culoare închisă a lui Samsung 27D5010 care e alb. Acest televizor e recomandat de designul foarte reușit, prețul mic, playerul multimedia și tunerul digital integrate, imaginea Full HD și de restul caracteristicilor prezentate mai jos.

Poze

Per ansamblu

Acasă

Specificaţii tehnice

Samsung 27D5020 este un TV fără tehnologie 3D, dar are tehnologie LED. Pe partea de sunet are două difuzoare de 5W fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi DTS 2, Dolby Pulse, sunet cinematic HD SRS și Dolby Digital Plus. Ecranul lui 27D5020 de la Samsung este de 68 centimetri și pe partea de imagine trebuie să știți că este un televizor FullHD datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. Imaginea are un aspect de 16 pe 9, iar ca niște caracteristici superioare de imagine: imagine cursiv[ de 50 herți, motorul Hyper Real și Wide Color Enhancer Plus. Are player multimedia și tuner digital integrate. Tunerul e unul de tip DVB T și C. E destul de dotat pe partea de conectori deoarece are HDMI, Scart, D-Sub, USB și alte conexiuni ori porturi.

Trebuie să știți că are caracteristica Anynet+ prin care puteți controla cu telecomanda televizorului orice dispozitiv Samsung conectat la HDMI și compatibil cu Anynet. Alte funcții ale lui Samsung 27D5020 ar fi EPG, echilibrarea automată a volumului, tunerul PIP (imagine în imagine), modul de joc, teletextul, căutarea automată de canale și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, are funcția Anynet, are tuner digital și player multimedia integrate, ecranul e LED, designul este unul reușit și e un TV din generația nouă de televizoare de la Samsung.
Contra: ecranul e cam mic.

Preţuri

Circa 1699 lei pare a fi cel mai mic preț pentru acest TV ieftin și foarte capabil. Eu zi că nu costă mult. O alternativă albă e Samsung 27D5010, iar ceva mai ieftin ar fi un Samsung 27D5000. Am zis că D5000 ar putea fi mai ieftin decât Samsung 27D5020, dar cam toate trei au același preț și detalii tehnice.

Concluzie

Un televizor LED Samsung 27D5020 va fi aprecia de cei care nu vor un TV foarte mare și vor neaparat un televizor cu ecran LED și suport pentru filmele Full HD. Nici fanii jocurilor pe console nu cred că vor fi dezamăgiți de prestația acestui TV când vine vorba de calitatea imaginii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu