Samsung 27D5010

Un televizor de ultimă generaţie şi cu o diagonală mică (potrivită pentru o cameră mică) este televizorul LED Samsung 27D5010 deoarece are o diagonală de 27 inci, adică 68 centimetri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi este o variantă de culoare albă la Samsung 27D5000 și Samsung 27D5020. Îl recomandă culoarea specială (alb) şi tehnologia de ultimă generaţie care e în el (mai puţin 3D şi suportul pentru Internet).

Poze

Per ansamblu
Acasă

În aceste poze este modelul negru, dar şi cel alb e asemănător, doar că e alb.

Specificații tehnice și caracteristici

Samsung 27D5010 este un TV cu ecran LED de 68 de centimetri care pe mine mă impresionează prin caracteristicile sale care ar fi: imaginea cursivă de 50 de herţi, suportul Full HD, ecranul LED, Anynet+, PIP, EPG, intrări HDMI şi modul joc. Pe partea de sunet, Samsung 27D5010 are două difuzoare de 5 W fiecare și impresionează prin caracteristici superioare de sunet cum ar fi DTS 2, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus și sunetul cinematic SRS HD. Calitatea imaginii e Full HD, iar rezoluție e de 1920 pe 1080 pixeli. Ca niște caracteristici superioare ale imaginii ar trebui menționate imaginea cursivă de 50 herți, motorul Hyper Real și Wide Color Enhancer.

Are player multimedia integrat și tuner digital de tip DVB C și T. Acestea se vor dovedi destul de utile deoarece vă vor scuti de achiziția unor aparate specializate. Pe partea de conectivitate, Samsung 27D5010 stă foarte bine deoarece are HDMI, D-Sub, USB, mini jack și alte conexiuni. Ca orice alt televizor Samsung nou și acesta are funcția Anynet prin care orice dispozitiv Samsung compatibil Anynet+ conectat la HDMI-urile TV-ului poate fi controlat de la telecomanda televizorului fără probleme.

Păreri pro şi contra

Pro: Samsung 27D5010 este un televizor LED, alb, are HDMI, tuner digital, player multimedia integrat, are suport Full HD, iar preţul de circa 1699 lei nu e aşa de mare.
Contra: nu are Internet. Dar, 27D5010 este mai mult un TV simplu pentru persoanele fără multe pretenții și care vor un TV simplu, da cu dotări de ultimă generație.

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unui televizor de ultimă generaţie atunci TV-ul LED Samsung 27D5010 ar trebui să te intereseze deoarece ar tot ce te-ar putea interesa… mai puţin 3D, Internet şi DLNA. Trebuie să știți că playerul integrat poate reda o mulțime de fișiere media, dar nu știu dacă are probleme cu unele formate de mkv.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 27D5010”

  1. Este un televizor nou si sa potrivi camerei mele deoarece este una alba. Dar mie frica sa nu se ingalbeneasca cu timpul acest alb.

  2. Nu cred că UE27D5010NWXBT o să se îngălbenească dacă nu va fi ținut într-o cameră unde va fi cu prea multă căldură.

Comentariile sunt închise.