Samsung 26EH4510

Televizorul LED Samsung 26EH4510 numit și UE26EH4510 e un Smart TV alb de dimensiuni mici (ca 22ES5410). Deci cu acesta puteți naviga pe web, să socializați, să vizionați filme de pe diverse dispozitive și bineînțeles să vizionați posturi TV în format HD. Datorită dimensiunilor sale (66 cm) nu vine cu rezoluție Full HD ci cu una HD. Deci se potrivește în orice cameră și cu siguranță nu va ocupa mult spațiu. E cea mai bună soluție pentru cei care au o cameră pe alb și nu doresc un televizor care să iasă prea mult în evidență (adică nu doresc să fie unul negru). Există variante mai accesibile de 22 inci, însă acelea sunt parcă prea mici pentru un Smart TV. 26EH4510 are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar despre ConnectShare Movie (acea caracteristică care presupune redarea *.avi și altor filme) trebuie să spun că nu am încercat dacă poate reda *.mkv.

Poze

Samsung 26EH4510 1
De sus
Samsung 26EH4510 2
Din față

Specificații tehnice

Ecranul său e unul LED de 66 cm cu rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Chiar dacă e un Smart TV nu e obligatoriu să vină cu tehnologie de conversie 2D->3D. Însă are Wide Colour Enhancer Plus care îmbunătățește calitatea imaginii și acesta poate fi găsită și pe modele mai ieftine, deci nu e o tehnologie chiar așa de nouă dar e foarte utilă. Pe partea de audio vine cu DTS 2.0, ajustarea automată a volumului, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus, difuzoare de 5 fiecare și altele.

La capitolele tuner, recepție și transmisie Samsung 26EH4510 are tuner digital DVB-T/C, intrare antenă și redare video PAL/SECAM. Ca oricare alt model nou și acesta are player multimedia incorporat pentru redarea fișierelor media, dar cât timp se poate conecta la net, nu cred că mai are mare importanță. Are conectivitate LAN prin RJ45, Wireless, două porturi USB, două porturi HDMI, audio digitală, component, minijack pentru căști, Scart etc.

Ca și caracteristici speciale acest UE26EH4510 vine cu aplicații speciale pentru Smart TV-uri, Wi-Fi fără adaptor, AllShare pentru a reda filme de pe dispozitive DLNA,  Smart Hub, browser web, Skype etc. Pentru Skype aveți nevoie de o cameră web ca și la alte televizoare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e Smart TV cu toate dotările necesare/standarde, AllShare cu care puteți viziona filme chiar și de pe tablete sau smartphone-uri, are un design elegant și e oferit de un producător experimentat.

Minusuri: nu are rezoluție 1080p.

Concluzie

Acest Samsung 26EH4510 e cea mai bună alegere care o puteți face în special dacă doriți să aveți un televizor „inteligent” accesibil și care să fie pe alb. Jos am pus un clip cu un model alb din seria 5000 care arată identic (ca design) cu acesta:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 26EH4510”

  1. Chiar daca are doar 26 inci eu cred ca isi merita banii deoarece anul trecut nu gaseam un Smart tv la acest pret. Singurul inconvenient pentru mine e faptul ca-i de culoare alba. In rest toate bune si frumoase.

  2. E f ok descrierea de pe you tube, singura diferenta este ca noua gama de tv de la Samsung nu mai vine cu portul VGA. 🙂

Comentariile sunt închise.