Samsung UE26EH4500

Actualizare 30.03.2013: UE26EH4500 costă 1199 lei și în momentul de față are o reducere de 300 lei, bani de care vă puteți lua un suport TV Teletech Lcd/led Wlb008n.

Un TV care-mi place foarte mult e Samsung UE26EH4500 și asta deoarece e Smart TV și vine cu wireless integrat așa încât să nu-ți mai trebuiască adaptor. Nici ecranul nu e mic deoarece e de 66 centimetri și la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că o să găsești vreun model mai bun de la alt producător care să fie și televizor inteligent cu web browser. Are și ConnectShare Movie ceea ce înseamnă că TV-ul poate reda multiple formate video de pe stick ori de pe un hard extern. Caracteristicile pe care eu le-am enumerat aici sunt mai mult cu titlu de prezentare deoarece magazinele românești s-ar putea să vândă modele mai slabe (adică cu mai puține funcții) ori mai dotate și de aceea e de recomandat să citiți specificațiile de pe magazinul de unde doriți să-l achiziționați.

Poze

Din punct de vedere al aspectului e aproape identic cu 26EH4000 și fiind un model al anului 2012 nu o să găsiți prea multe poze cu seria eh4000 ori eh4500, însă trebuie știut că aceste noi modele sunt destul de asemănătoare cu modelele din 2011. Modelul UE-26EH4500 e unul care vine pe negru și mie îmi place foarte mult din perspectiva aspectului cât și a dotărilor.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Televizorul Samsung UE26EH4500 e unul care excelează la partea de dotări și are tot ce ți-ai dori de la un TV, mai puțin suport 3D și Wi-Di. Venind cu Wireless integrat nu o să vă mai folosiți de un fir pentru a vă conecta la Internet, ci o să vă conectați direct la router prin wireless. Are un ecran destul de mare de 66 centimetri și nu am ce comenta la capitolul imagine, dar nici dotări.

Păreri pro şi contra

Pro: greutatea e una mică și din această cauză nu o să aveți probleme în a îl monta acolo unde doriți; are browser și suport pentru Skype, dar și pentru rețele sociale populare; player e unul capabil putând reda mai multe tipuri de fișiere de pe diferite dispozitive; are wireless integrat așa încât nu e Wireless Ready.
Contra: rata de refresh nu e prea mare și de aceea nu e un TV ideal pentru jocuri și nu știu dacă va putea fi folosit cu succes la vizionarea filmelor 3D… tot din această cauză.

Concluzie

26EH4500 e un TV care sunt sigur că în curând va ajung în topul vânzărilor deoarece costă foarte puțin pentru un TV inteligent și vine cu foarte multe dotări utile. Mă așteptam să vină cu wi-di și Android, însă poate că modelele mai scumpe ori seria din 2013 vor incorpora aceste dorințe ale mele.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Samsung UE26EH4500”

  1. Nu stiu cat de utila e functionalitatea smart pentru unii insa pentru mine e cireasa de pe tort. Pretul e unul foarte bun si de aceea televizorul de fata e numai bun pentru bugetul meu. O sa-mi iau un model dinacesta in periada urmatoare deoarece imi inspira incredere.

  2. Salut, de Sony, 66cm, HD, KDL26EX320 ce parere ai? Este un concurent direct pentru acest Samsung? Ce recomanzi intre acest Samsung si Sony KDL26EX320?

  3. Cu siguranță Samsung deoarece e un model nou (modelul de față) cu multe facilități și nu dai bani în plus pentru brand.

  4. multumesc de raspuns. Foarte frumos site-ul, la cautarile pentru diversele modele de televizoare site-ul a aparut aproape de fiecare data cu cate un model, felicitari!
    Stiu ca specificatiile de pe hartii nu reflecta intotdeauna ce se intampla in viata reala ( calitatea redarii culorilor, contrast etc.) si de multe ori se intampla ca sa cumperi un model care pare foarte bun pe hartie si in realitate sa dezamageasca. Mi-ar place mult daca in articolele de pe site s-ar da mai multe detalii, de ex. despre tipul de panou folosit pentru televizor ( Ips Pro – Hitachi, Panasonic; ASV -uri pentru Sharp lcd si anumite Sony-uri, MVA-uri Sharp LCD cu LED, S IPS pentru LG-uri si Philips etc.
    Se pot face va rog recenzii si pentru modele de baza gen Lg LK 520 (2011) sau LG LK 530 (2012), Sony KDL-40EX503, o diversitate mai mare nu strica. Multumesc

  5. intre acest led si 32eh5000 ce sa alega,stiu ca diagonala este mai mare dar nu conteaza acest lucru(ma gandesc sa nu fie prea mare ,distanta pana la tv este de 2,5 m

Comentariile sunt închise.