Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 26D450

Acest televizor Samsung 26D450 vine ca o alternativă cu o diagonală mai mare la Samsung 22D450 care are o diagonală de 56 centimetri şi este ma ieftin. Costă puţin şi îl recomandă tunerul digital integrat, playerul media şi funcţia Anynet (poţi controla mai multe aparate compatibile conectate la HDMI printr-o singură telecomandă). Are un preţ bun Vezi prețul special de azi.

Poze

În cutie

Expus

Specificaţii tehnice

Samsung 26D450 este un televizor LCD de 26 inci, adică 66 centimetri. Pe partea de sunet are două difuzoare de 5W fiecare, iar sunetul este unul cu caracteristici superioare cum ar fi SRS Theater Sound, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 şi ieşire digitală.

Calitatea imaginii este una HD, contrastul dinamic este unul ridicat, aspectul iamginii este de 16 pe 9 şi rezoluţia e de 1366 pe 768 pixeli. Din păcate după cum puteţi vedea acest TV nu are suport Full HD (adică redarea în detaliu fidel a filmelor 1080p – Blu-ray), dar are câteva caracteristici superioare de imagine cum ar fi DNIE+ Picture Engine şi Wide Color Enhancer.

Un alt lucru bun la acest aparat e faptul că are tuner digital de tip DVB-T şi DVB-C MPEG4. Are un player multimedia integrat care va reda o sumedenie de formate multimedia care vor fi conectate la USB. Pe partea de conectori are HDMI (două), Slot CI, D-Sub, intrare RF, intrare audio pc (mini), Scart, intrări component, USB, ieşire audio digitală optică etc.

Consumă undeva la 85 W şi are 6,71 kilograme. Alte caracteristici destul de interesante ar fi echilibrarea automată a volumului,
programare alarmă, un tuner PIP (picture in picture), TTXT (teletext), căutarea automată a canalelor, oprirea automată, modul joc, EPG şi Anynet+ (HDMI-CEC).

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: Samsung 26D450 are o diagonală mare de 66 centimetri, HDMI pentru conectarea altor dispozitive (laptop, cameră foto sau video şi o consolă de jocuri), iar designul este şi el unul din punctele foarte ale TV-urilor Samsung. Anynet+ este un mare plus deoarece poţi controla e la o singură telecomandă toate dispozitivele conectate la TV prin HDMI. Din păcate va fi vorba de doar 3 dispozitive deoarece televizorul are doar două HDMI-uri.
Contra: nu este LED şi nu are conexiune LAN pentru Internet.

Concluzii

Televizorul LCD Samsung 26D450 este unul perfect pentru cei care vor un TV pentru o cameră mai mică şi nu vor să fie conectaţi la internet 24 ore din 24, 7 zile din 7.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • alibaba40th

  Caut sa iau un TV pentru dormitor, folosit mai mult pe TV ( RDS-RCS ) si doar ocazional pentru cate un film de pe USB/DVD sau PC…
  Initial vroiam ceva FullHD si ma gandisem la un 22D5000 deoarece
  27D5000 este mult prea scump ( pentru bugetul meu ).
  Avand in vedere % de utilizare pe TV, m-am gandit ca si 26D450 ar fi o optiune,
  chiar daca nu este FullHD., avand totusi o diagonala mai mare.
  As dori o parere avizata in acest sens, merita sa renunt la FullHD pentru o diagonala mai mare ?
  Multumesc.

 • Naşul

  Dacă o să-l foloseşti doar pentru vizionarea posturilor TV şi filmelor 720p (HD) atunci nu are rost FullHD.

Lasă un comentariu