Samsung 22F5000, televizor FullHD de 54 cm

Samsung 22F5000 e un televizor LED din noua generație care aduce multe îmbunătățiri: ecran FullHD chiar dacă e vorba de o diagonală mică, CMR 100 Hz, DTS și Connect Share Movie. E numit și UE22F5000 ca celelalte modele LED, doar la plasme e diferit codul. Funcția de redare filme prin USB e oarecum o funcție standard pe noile televizoare ale acestui producător. Deasemenea imaginea e ceva mai bună dar nu cu mult deoarece tehnologiile sunt relativ aceleași. Noile televizoare aduc și un design nou care iasă ușor în evidență datorită marginilor înguste și a suportului nou. Alternative la acesta pot fi modelele din aceeași serie sau cele din seria F4000. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos dar și din clipul de la final vă puteți face o idee despre seria F5000. Toate arată la fel, au aceleași caracteristici și tehnologii doar diagonala diferă.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Ecranul de 22 inci e unul iluminat LED iar rezoluția e una foarte bună având în vedere că sunt multe televizoare de 32 inci care sunt HD. E vorba de rezoluție 1080p care e importantă având în vedere că are și DTS. Astfel puteți viziona filme Blu-Ray de pe hard disk și cu memorie USB. Spun asta deoarece are Connect Share Movie. Pe partea de sunt oferă difuzoare de 3 W fiecare, DTS, ajustare volum, Dolby Digital Plus și Pulse.

Claritatea imaginii e scoasă în evidență cu ajutorul CMR-ului de 100 Hz. Porturile sunt cele uzuale însă nu am remarcat nici un port VGA. Oricum, noile laptopuri, desktopuri și playere vin cu HDMI. De aceea, are și 2 HDMI-uri care vă ajută să conectați două dispozitive la acesta.

Alte caracteristici ale acestui model sunt: suport subtitrări, ceas cu cronometru, mod jocuri, mod film, puteți pune lista de canale pe USB etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: redare filme de pe medii de stocare externe, calitate audio, imagine cu 100 Hz (claritate), multe porturi și altele.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest Samsung 22F5000 e cel mai mic model al acestei serii și care poate fi pus în dormitor sau în bucătărie. Nu e nevoie de tehnologie 3D ori de Smart Hub, adică aplicații. Clipul de jos cuprinde mai multe prezentări, adică sunt prezentate mai multe serii care au fost lansate anul acesta:

Te-ar mai putea interesa