Samsung 22F5000, televizor FullHD de 54 cm

Samsung 22F5000 e un televizor LED din noua generație care aduce multe îmbunătățiri: ecran FullHD chiar dacă e vorba de o diagonală mică, CMR 100 Hz, DTS și Connect Share Movie. E numit și UE22F5000 ca celelalte modele LED, doar la plasme e diferit codul. Funcția de redare filme prin USB e oarecum o funcție standard pe noile televizoare ale acestui producător. Deasemenea imaginea e ceva mai bună dar nu cu mult deoarece tehnologiile sunt relativ aceleași. Noile televizoare aduc și un design nou care iasă ușor în evidență datorită marginilor înguste și a suportului nou. Alternative la acesta pot fi modelele din aceeași serie sau cele din seria F4000. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din poza de jos dar și din clipul de la final vă puteți face o idee despre seria F5000. Toate arată la fel, au aceleași caracteristici și tehnologii doar diagonala diferă.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Ecranul de 22 inci e unul iluminat LED iar rezoluția e una foarte bună având în vedere că sunt multe televizoare de 32 inci care sunt HD. E vorba de rezoluție 1080p care e importantă având în vedere că are și DTS. Astfel puteți viziona filme Blu-Ray de pe hard disk și cu memorie USB. Spun asta deoarece are Connect Share Movie. Pe partea de sunt oferă difuzoare de 3 W fiecare, DTS, ajustare volum, Dolby Digital Plus și Pulse.

Claritatea imaginii e scoasă în evidență cu ajutorul CMR-ului de 100 Hz. Porturile sunt cele uzuale însă nu am remarcat nici un port VGA. Oricum, noile laptopuri, desktopuri și playere vin cu HDMI. De aceea, are și 2 HDMI-uri care vă ajută să conectați două dispozitive la acesta.

Alte caracteristici ale acestui model sunt: suport subtitrări, ceas cu cronometru, mod jocuri, mod film, puteți pune lista de canale pe USB etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: redare filme de pe medii de stocare externe, calitate audio, imagine cu 100 Hz (claritate), multe porturi și altele.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest Samsung 22F5000 e cel mai mic model al acestei serii și care poate fi pus în dormitor sau în bucătărie. Nu e nevoie de tehnologie 3D ori de Smart Hub, adică aplicații. Clipul de jos cuprinde mai multe prezentări, adică sunt prezentate mai multe serii care au fost lansate anul acesta:

Lasă un comentariu