Samsung 22ES5410

Dacă te interesează un televizor de culoare albă atunci îți recomand un televizor LED Samsung 22ES5410 deoarece e un Samsung alb ca 26EH4510. E destul de asemănător cu generația anterioară doar că are câteva lucruri în plus cum ar fi facilitatea că e Smart TV și conexiunile de rețea (LAN și wireless integrat). Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și trebuie să studiați oferta magazinelor online cu atenție pentru a vedea dacă modelul care doriți să-l cumpărați chiar e Smart TV și dacă are porturi de rețea printre care se numără wi-fi integrat. Dacă găsiți un model de UE 22ES5410 la un preț inferior acestuia atunci s-ar putea să aibă câteva lucruri în minus.

Poze

După cum ziceam, acest UE22ES5410 nu diferă foarte mult din punct de vedere al aspectului cu generația anterioară, însă butonul de pornire de pe TV acum e în stânga. Piciorul e identic cu cel al unor modele mai vechi și trebuie spus că se prezintă foarte bine din punct de vedere estetic. Culoarea albă e una puțin neobișnuită, însă cred că o persoană stilată va alege un astfel de model în defavoarea unei variante pe negru.

De sus
Din față

Specificaţii tehnice

UE22ES5410WXXH vine cu un ecran de tip Slim LED și pate că din această cauză are doar puțin peste 3 kilograme. Consumul de curent e deosebit de mic și consumă sub 30W în condițiile în care are multe facilități și singurele lucruri care îi lipsesc sunt un ecran de peste un metru și capabilitățile 3D. Playerul intern e unul deosebit de capabil deoarece vine cu funcția Connect Share și acest lucru presupune că vede conținutul media de pe USB.

Păreri pro şi contra

Pro: e din seria 2012 de televizoare de la Samsung; vine cu multe funcții cum ar fi modulul wireless incorporat, playerul foarte capabil, rezoluția Full HD și browser web. (Pentru dotările complete vă recomand să citiți cu atenție specificațiile magazinelor online deoarece există mai multe variante de ES5410).
Contra: diagonala e cam mică, iar culoarea albă nu știu dacă e pe gustul oricui.

Concluzie

Dacă te interesează achiziția unui televizor modern atunci îți recomand acest model care incorporează foarte multe tehnologii, însă mă așteptam ca televizoarele Samsung să vină cu Android, mai ales această serie nouă din 2012. Mie mi se pare că e un vis ca un astfel de TV să coste puțin peste 1000 lei, însă concurența probabil că face bine buzunarului cumpărătorului și în acest caz. Alături e un preview la un model foarte asemănător ș vă recomand să aruncați un ochi asupra acestui clip.

Un comentariu la „Samsung 22ES5410”

  1. Arata foarte interesant si cred ca in perioada viitoare am sa cumpar acest model ori modelul pe negru daca o sa-l aduca vreun magazin din Romanica. Am comparat televizorul din seria noua cu un model din seria veche si la design nu e mare diferenta, in schimb la dotari e diferenta de la cer la pamant.

Lasă un comentariu