Samsung 22ES5400

22es5400 e un televizor nou de la Samsung care nu arată doar bine ci e și foarte capabil deoarece are ecran LED și are caracteristica Smart TV. Deci, având un ecran de 54 de centimetri stă destul de bine pe partea de imagine mai ales că ecranul televizorului are rezoluție de tip Full HD, adică 1920 pe 1080 pixeli. O alternativă e Samsung 32EH4000, dar la un preț ceva mai mare. Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Culoarea televizorului e neagră și în opinia mea arată foarte bine. E puțin neobișnuită rezoluția mare având în vedere că care doar 22 inci, dar e ok. Adevărul e că de la o anumită distanță nu se mai vede diferența dintre HD și FullHD. Piciorul nu-mi prea place cum arată, dar această problemă poate fi depășită achiziționând un suport și montând televizorul pe el.

Din față

Specificaţii tehnice

Samsung UE 22ES5400 e un televizor care are niște specificații de top chiar dacă ecranul său e unul mic de 54-55 centimetri. Rezoluția e numai bună pentru vizionarea filmelor Blu-ray, iar dacă aveți cablu HD atunci puteți urmări chiar și posturi digitale deorece televizorul are tuner digital DVB C. Fiind mic normal că are și o greutate mică de 3,7 kilograme. Vine cu numeroase porturi printre care se numără LAN, wireless, HDMI și USB.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, mai puțin piciorul; greutatea sa e una redusă; raportul dintre preț și calitate e foarte bun și la acest lucru contribuie chiar și garanția standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; caracteristica Smart e un mare plus deoarece astfel televizorul suportă aplicați și poate fi folosit pentru a naviga pe Internet deoarece are browser web.
Contra: nu am vreun minus de precizat deoarece costă foarte puțin, dar nu știu cât de capabil e playerul său integrat în forma standard.

Concluzie

Dacă vrei să cumperi un televizor pentru o cameră mică atunci cred că acest model ar fi foarte bun deoarece are un ecran de 22 inci și multă tehnologie utilă în el. Poate că nu ți se pare prea interesantă caracteristica Smart TV, dar cred că playerul integrat e foarte bun deoarece mai mult ca sigur precum la oricare alt model de TV Samsung se poate trece în meniu servide și de acolo extinde capabilitatea lui.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 22ES5400”

  1. Fara nici o discutie acest tv e un best buy. Eu sper ca pana luna viitoare sa nu-l scoata din oferta deoarece atunci intentionez sa-l cumpar.

Comentariile sunt închise.