Samsung 22D5020

Televizorul LED Samsung 22D5020 este un nou televizor ieftin de la producătorul Samsung. Are o diagonală de 56 de centimetri şi îl recomand ca o alternativă la Samsung 22D5010 care e alb și la 22D5000. Are aproximativ aceleaşi puncte forte cum ar fi ecranul LED, playerul multimedia şi tunerul digital integrate, conexiunea HDMI, dar şi preţul mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificaţii tehnice

Samsung 22D5020 este un nou televizor ieftin, dar bun, de la Samsung şi are integrată tehnologia LED. Sunetul e decent deoarece are două difuzoare de 3W fiecare, iar ca nişte caracteristici superioare de sunet ar trebui amintite DTS 2.0, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus şi SRS Theater Sound. Despre ecran pot spune că este unul iluminat cu leduri, că are o diagonală de 22 inci (56 centimetri), iar calitatea imaginii e Full HD datorită rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli. Ca la restul televizoarelor noi, aspectul imaginii e de 16 pe 9. La fel ca sunetul şi imaginea are câteva caracteristici superioare cum ar fi Motorul Hyper Real, Wide Color Enhancer Plus, imaginea cursivă de 50 herţi (Clear Motion Rate). 22D5020 are integrat un player multimedia şi tuner digital DVB T&C MPEG4. Acestea se vor dovedi utile deoarece vă vor scuti de achiziţia unor aparate (două) pe lângă aparatul TV, dar trebuie să ţineţi cont că nu vor fi l fel de performante ca cele cumpărate separat. Pe partea de conectori are Scart, D-Sub, HDMI, HDMI, USB şi alte porturi care le puteţi întâlni la televizoare ieftine. Televizorul Samsung 22D5020 consumă undeva la 45 W şi are o greutate de circa 4 kilograme ceea ce-l face un televizor uşor de montat şi cărat/mutat prin casă.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran LED, suport pentru filmele Blu-ray datorită rezoluţiei FullHD, arată foarte bine şi e ieftin. Aş mai putea include la plusuri şi faptul că are tuner digital şi player multimedia integrate (nu cred că playerul va avea probleme cu redarea fişierelor mkv).
Contra: diagonala lui Samsung 22D5020 e cam mică pentru unele persoane, dar asta îl face şi mai ieftin.

Preţuri

Cel mai mic preţ pentru Samsung 22D5020 ar fi de aproximativ 1299 lei şi zic că este unul corect din moment ce televizorul e LED şi are o mulţime de caracteristici utile, inclusiv imaginea Full HD. 22D5010 şi 22D5000 ar fi două alternative demne de luat în considerare şi care au circa aceleaşi detalii tehnice şi preţuri.

Concluzie

Dacă vrei un televizor de dimensiuni reduse, dar cu ecran LED şi suport Full HD atunci acest TV LED Samsung 22D5020 ar fi una dintre cele mai bune alegeri datorită faptului că e ieftin.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Samsung 22D5020”

 1. Mă interesează şi pe mine acest tv pe care aş vrea să-l cumpăr şi aş vrea să ştiu dacă are intrare RF adică dacă pot băga cablul de la RDS ca la orice tv (dacă asta înseamnă RF) că nu l-am văzut la descrierea conectorilor. Mulţumesc.

 2. Pe site-ul magazinului şi pe cel al producătorului nu zice nimic de RF in (da, e pentru cablul coaxial de antenă), dar nu ştiu să existe televizoare fără mufă RF in. Dacă nu ar avea mufă RF atunci ar fi un televizor inutil.
  Ideal e să mergi la un showroom să te convingi că are acestă mufă (eu zic că are) sau dacă faci o comandă de pe ‘net să te asiguri că poţi returna aparatul în termen de 30 de zile (dacă nu-ţi convine) cum e la eMAG.

  P.S.: M-am uitat la acest televizor şi pe site-urile altor magazine online din RO şi străinătate, iar RF e prezentat ca existent.

 3. Nu stiu ce e RF dar al meu are antena de la RDS bagat in el si e tot acest model de televizor. Sper ca v-am ajutat.

 4. Mulţumesc pentru răspuns.
  Da, de la eMAG vreau să-l comand şi tot la ei în descriere nu am văzut trecut RF.
  Am căutat şi pe site-ul samsung.ro dar nu am găsit modelul şi de aceea am întrebat.
  Dacă Luca zice că are televizorul şi are băgat cablul de la RDS în el înseamnă că are.
  Mă gândeam că nu ar avea sens să nu aibă, dar mai ştii … Vroiam să fiu sigur înainte să-l cumpăr. Din păcate eMAG nu are showroom în Braşov.
  Mulţumesc pentru ajutor încă o dată.

 5. Un alt Bogdan era nelămurit cu RF aici iar cei de la magazin i-au confirmat că are această conexiune.

Comentariile sunt închise.