Samsung 22D5010

Televizorul LED Samsung 22D5010 vine ca o alternativă de culoare albă la 22D5000 şi 22D5020. Arată foarte bine şi are aceleași specificații, ar cam și același preț bun Vezi prețul special de azi ».
Datorită culorii albe acest TV 22D5010 este unul pentru oameni stilați. E un televizor premium dar și practic deoarece afișează imagini la cea mai bună calitate posibilă datorită suportului Full HD, Clear Motion Rate 100, Wide Color Enhancer Plus și motorul HyperReal. Îl recomandă funcțiile care sunt standard în 22D5010, adică Anynet, intrările HDMI, sunetul cinema SRS și Connect Share Movie.

Poze

Știu că în pozele de mai jos este varianta neagră a lui 22D5010, dar cea albă arată tot așa… numai că e cu mai mult alb. 😉

Arată foarte bine

Specificații tehnice și caracteristici

UE22D5010 are o diagonală de 56 de centimetri, adică 22 inci, contrastul dinamic e de tip mega contrast, aspectul imaginii e de 16 pe 9, rezoluția e de 1920 pe 1080 pixeli (redă imaginile în format Full HD) și are câteva caracteristici superioare de imagine cum ar fi motorul HyperReal, Clear Motion Rate 100 și Wide Color Enhancer Plus. Pe partea audio are o ieșire a sunetului de 2 x 3W cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi SRS cinema, DTS 2 cu ieșire digitală, Dolby Pulse și Dolby Digital Plus.
Din păcate, pentru cei care vor să fie în tendințe, acest TV nu este 3D, dar faptul că este LED cred că ajunge.

Foarte util se va dovedi tunerul digital care este inclus în acest aparat TV. Tunerul este de tip DVB-T/DVB-C MPEG4. Pe lângă acest tuner integrat, care vă va scuti de achiziția unui receptor, mai există și un player multimedia care e tot integrat și va reda orice format media de pe USB prin intermediul caracteristicii Connect Movie Share.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui 22D5010 de la Samsung ar fi prețul mic, designul foarte reuși al celor de la Samsung, faptul că e LED, că are player multimedia și tuner digital integrate, prezența HDMI-urilor și funcțiile destul de ultile cum ar fi Anynet și Connect Movie Share. Nu trebuie uitat nici de suportul Full HD prin care vor fi redate în detaliu și fără probleme filmele Blu-ray.
Contra achiziției ar fi diagonala cam mică, dar acest TV este mai mult pentru camere mici.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui televizor LED cu un ecran mic și cu multe dotări la bord atunci acest televizor LED Samsung 22D5010 de 56 centimetri ar trebui să fie pe lista dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung 22D5010”

 1. Salut,

  O intrebare, are cumva sistem de prindere pe perete de genul VESA?

  As vrea sa-l pun in bucatarie si am nevoie de un suport de perete cu brat reglabil.

  Multumesc pentru raspuns

 2. Merci de raspuns dar nu cred ca o sa-l iau pe cel alb.

  Banuiesc ca si celelalte din aceasta gama (22D5000 sau 22D5020) au sistem VESA. Cred ca o sa-l iau pe cel negru.

  Merci inca o data de raspuns.

Comentariile sunt închise.