Samsung 22D5000

Acest televizor LED Samsung 22D5000 e un televizor foarte bun de la Samsung și vine ca o alternativă la Samsung 22D450 care e doar LCD. Costă puţin având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și-l recomandă imaginea cursivă de 100 Hz, funcția Anynet, playerul multimedia USB, HDMI-ul, USB și tunerul digital inclus.

Poze

Per ansamblu
Acasă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice şi caracteristici

Samsung 22D5000 e un TV LED care pe partea audio are două difuzoare de 3W fiecare cu Dolby Pulse, DTS 2.0, SRS Theater Sound și Dolby Digital Plus.
Pe partea video are un ecran de 22 de inci, adică 56 de centimetri cu contrast de tip mega contrast, calitate a imaginii Full HD (datorită rezoluției 1920 pe 1080 pixeli). Aspectul imaginii e unul 16 pe 9 cu caracteristici superioare de imagine cum are fi Clear Motion Rate 100, Motor HyperReal, Wide Color Enhancer Plus.
Are integrat un media player mai decent pentru funcția Connect Share Movie prin care se poate reda pe TV o multitudine de formate video de pe USB. Util e și tunerul digital integrat care e de tip DVB-T și C MPEG4.
Pe partea de conectivitate, 22D5000 are tot ce ți-ai putea dori mai puțin conectivitatea LAN și Wireless Ready. Deci, conectorii sau conexiunile sunt:
Intrarea audio PC (care este o mufă mini), Scart, D-SUB, HDMI, Slot CI, mini jack de 3,5 milimetri și două HDMI-uri.
22D5000 e un televizor care consumă undeva la 45 W și are o greutate mică de doar 3,9 kilograme.
Caracteristici speciale ale acestui TV ar fi modul de jocuri, EPG, clona pe USB a (listei) canalelor, programarea alarmei, Anynet, un tuner picture in picture, echilibrarea automată a volumului, programarea alarmei, teletext, oprirea automată, căutarea automată de canale.

Păreri pro şi contra achiziției

Pro: e LED, designul e unul foarte reușit, este ieftin și are toate funcțiile necesare pentru a reda orice format multimedia la orice calitate.
Contra: Samsung 22D5000 este cam mic pentru cei care au camere ori livinguri foarte mari. Un alt minus ar putea fi faptul că nu are AllShare, deci nu se va putea afișa wireless conținutul de pe un laptop sau telefon direct pe televizorul LCD LED.

Concluzie

Televizorul LED Samsung 22D5000 e un televizor premium practic. Îl recomandă multitudinea de funcții și caracteristici utile. Mie îmi place cel mai mult la el că e mic (perfect pentru o cameră mică de apartament) are rezoluție Full HD (deci se vor vedea perfect filmele Blu-ray) și faptul că este LED.

Te-ar mai putea interesa

10 comentarii la „Samsung 22D5000”

 1. Este un televizor foarte bun pentru o camera mica. Sigur nu o sa regretati alegerea lui cum nici eu nu o regret.

 2. L-am cumparat deoarece are un pret foarte accesibil si arata foarte bine. pe mine ma interesa cel mai mult sa aiba ecran cu leduri.

 3. Eu il recomand cu toata caldura deoarece eu il de o luna si nu am avut absolut nici o problema cu acest televizor. Designul e foarte reusit spre deosebire de vechiul LG care e un LCD.

 4. Cand a fost la 849 lei ?
  Acum sub 1000 de lei nu il gasesti pe nici un site. Nu ar trebui sa scada pretul la acest led?

 5. L-am comandat de la emag. O singura nedumerire am, sper ca pot sa conectez HDD de 2,5 inch la TV. Am incercat cu USB stick in magazin dar n-am dus si HDD-ul cu mine.

  Am deasemenea un LE32D550 iar la acest TV pot conecta HDD-ul, banuiesc ca si la 22D5000 o sa mearga, pana la urma sunt din seria 5 ambele…

 6. În general merge, dar depinde de ce partiţii (sisitem de fişiere) are hardul şi de cât de mari sunt.

 7. Tv este f.bun. o intrebare: cum pot sa-mi aranjez canalele in ordine care vreau?
  De ex.: 1.TVR1, 2.Protv samd.
  Va multumesc anticipat

 8. Salut ,

  Nu stiu daca mai e valabil, poate pentru cine mai citeste forumul, dar ca sa editezi canalele cum vrei, cauta pe google SamsChannelEditor-v0.6-net2.0.
  Le exporti din tv pe un stick deschizi fisierul exportat cu programul de mai sus, il modifici si il importi la loc pe tv cum l-ai exportat.
  Softul e free, eu am Samsung 32D6100 si functioneaza ok asa.

Comentariile sunt închise.